Mit tennétek? - a lehető legjobb időzítést keresem!
Sziasztok!
Adrienn, igen, ki fog derülni hamarosan, megvolt-e az ovud, meglátjuk hogyan alakul a hőd.
Képzeljétek, ma azt álmodtam, hogy kisbabám van. A karjaimban tartottam és annyira jó érzés volt. Meg ezzel kapcsolatosan álmodtam még pár dolgot, hogy ott van és megfogant...azt hiszem lány lett...
Ez elég durva azért, hogy ilyet álmodtam! Mert megértem, hogy ilyet álmodok miközben rágörcsölök a dologra, az egészben az a furcsa, hogy pont most tartok ott, hogy nem görcsölök rá a babára! De hogy így ilyet álmodok, hát ez már biztos jelent valamit! :) Legalábbis nálam eddig mindig így volt, hogy az álmaimra van magyarázat, valós alap! Úgyhogy most kicsit el kezdtem ám izgulni!! :) Jövő hétvége körülre nem várom a mensit olyan 27-28.-a körül.
A hőm most nem esett, tartja magát egyenlőre, így már szebb, mintha ugrálna. :)
sziasztok,
így állok: [link]
Régen én is álmodtam ilyeneket...most még csak egyszer. Azt gondolom, sok esetben az álmainkban testesül meg amit napközben elnyomunk...Szóval, lehet, hogy tudatosan valaki nem foglalkozik bizonyos dolgokkal, de az álmaiban amikor nem kontrollál előjön...Egyébként én szerettem mikor azt álmodtam terhes vagyok, már az is olyan jó érzés volt...hát még amikor tényleg az voltam. :) huú most így ahogy belegondolok....imádtam terhes lenni, annyira jó érzés volt :) remélem mielőbb lesz benne részem újra...
Sziasztok!
Továbbra is szép magasan áll a hőm. Néha érzek mostanában enyhe görcsöt az alhasamban, de nem túl erős, de eléggé feltűnő. Ma is volt ilyen. Biztosan készülődik a mensi...amit a hétvégére nem várok. 27-28. kürül.
Kiváncsi vagyok, hogy pontosan meg fog-e jönni és nem-e kavart be a Beauty Breast kapszula...
Adrienn! Én tudom, hogy nagyon jó lehet terhesnek lenni, csak én még sajnos nem éltem át, szóval ez nekem új dolog lesz, ha netán bekövetkezik. Remélem mielőbb én is megélem ezt a csodálatos érzést!
Így állok ma:
Sziasztok "szépgörbéjűek"!
Ardi, Neked is megvolt az ovud, nagyon szép! Most már "csak" a várakozás marad hátra mindkettőtöknél!
Annyira reménykedem benne!
Örülök a szép terhesélményednek, és persze senki kedvét nem akarom elvenni, de a babavárásnak lehetnek árnyoldalai is...
MI is szeretnénk még egy harmadikat, de most többek között azért is várunk, hogy a meglévő két lányom kicsit önállóbb legyen, mire újabb kis tesó érkezik, mert nekem nagy nehézséget jelentett a nagy ellátása, amikor a picivel voltam várandós, pedig két év van közöttük...
Persze minden terhesség más (azt mondják az okosok :o) , de én inkább pesszimista vagyok etéren, és inkább arra készülök majd, hogy lehet, a 9 hónapból hétben megint pocsékul leszek majd... :o)
De azért nem tagadom, van benne igen nagy szépség is, szóval hajrá Nektek!
Sziasztok!
Hát nekem tuti meg fog jönni, lehet hogy korábban, mint a hétvége...:((
Mert már tegnap estétől néha picit maszatolok. :(( A hőm meg mára esett is. Úgyhogy szerintem nekem most se sikerült. :(( Nekem soha nem lesz gyerekem! :( Akár görcsölök, akár nem, akármit csinálok, sehogyse sikerül.
Lassan ott tartunk, hogy a párom előtt szégyellem magam, hogy még mindig nem estem teherbe...persze tudom ez nem csak rajtam múlik, mert rajta is, de szerintem ő ezzel biztosan nincs tisztában...nem nagyon ért ezekhez a dolgokhoz.
Szóval így állok ma:
Szia,
Sajnálom :( de ne így állj hozzá! Nem igaz, hogy soha nem lesz gyereked, már miért ne lenne! Kitartás! És az hogy 2-3 hétig nem foglalkoztál a gondolattal, nem jelenti, hogy "nem vagy rágörcsölve", türelem.
A munkahely sajnos nehéz kérdés, nálunk is átszerveznek mindent januártól, de majd akkor meglátom mi lesz, de persze már most keresgetek, hátha összejön valami. Szerintem Te is keres mielőbb, ne csak akkor, ha megszűnik.
Zsu!
Köszi a bókot! na mára már tényleg szép lett, igy állok:
azt hittem már sose lesz több 36,5 nél.
Szóval én most kitartóan várakozom 10 napot!
Sziasztok!
Na ez tényleg mensi lett, ma reggelre (hajnalra) meg is jött és a hőm is csökkent még. :(
Hamarabb jött meg a mensim, de aztán rájöttem miért. Azért, mert korábban volt ovulációm is, és pont kiszámoltam, azt, hogy 14 napot vissza és tényleg akkor volt ovum, amikorra gondoltam! 10-én! Úgyhogy ezért jött korábban a mensi is.
Adrienn neked meg drukkolok!!!
Itt van a kezdődő görbém ma: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!