Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tennétek? - a lehető...

Mit tennétek? - a lehető legjobb időzítést keresem!

Figyelt kérdés
Bemásolom ide a tegnapi kérdésem és a folytatást:
2010. okt. 12. 14:50
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Igy állok jelenleg, ovum még nem volt, csak próbálkozott a szervezetem:

[link]

2010. dec. 5. 15:51
 202/400 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

én pedig így állok:

[link]

Zsu!

Ebben a hónapban próbálunk nagyon figyelni és belőni az első megemelkedett napot...hátha... :)

2010. dec. 5. 16:09
 203/400 A kérdező kommentje:
2010. dec. 5. 16:09
 204/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Még nem volt ovum a görbém szerint. De én annyira furcsállom, hogy ennyivel előtte már toj.fehérjés nyákom volt meg ovus tünetek. Ennyivel előtte miért próbálkozik a szervezet??? Ez annyira fura. Amúgy sajnos a melleim, olyanok mint voltak eleinte, tehát amilyen alapjában, azóta semmilyen változásról nem tudok beszámolni és már mindjárt elfogy az 1 havi Beauty Breast kapszulám...

Itt a görbém:

[link]

2010. dec. 6. 11:13
 205/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Így állok ma:

[link]

2010. dec. 7. 08:45
 206/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Gondoltam beköszönök. Talán a sors furcsa fintora, eddig nem is írtam, pedig már szombaton történt, csak bizonytalan voltam, de most hogy konzultáltam a dokimmal, már tudom, hogy elvesztettünk egy babát.

30 napra jött, és az elején láttam. Nagyon furcsa volt, és nem tudtam biztosan, mert nem görcsöltem, vagy ilyesmi, de a dokim megerősítette, hogy amit láttam, az baba lehetett.

Igaz, nem terveztük még, úgyhogy "baleset" lett volna (bár ezt a szót leírni is rossz, mikor egy emberkéről van szó), de olyan furcsa most...

Össze-vissza puszilgatom és ölelgetem azóta a gyerekeimet.

Hát mi így állunk.

Ria, most már biztosan jön az a peteérés hamarosan!

Adrienn, remélem Ti is jól vagytok, így hogy kimaradt egy nap.

Üdv: Zsu

2010. dec. 7. 14:58
 207/400 anonim ***** válasza:

Zsu! Rettentően sajnálom! :(((

És amúgy miből gondoltad, hogy baba volt, miből lehetett azt észrevenni (ha nem görcsöltél)? Amit ugye később a doki is megerősített.

2010. dec. 7. 15:31
 208/400 anonim ***** válasza:

Két napig fájdogált a hasam, azt hittem már a 28-on meg fog jönni. Aztán először egy 3-4 cm átmérőjű véres-nyákos ovális-gömb alakú valami, aztán még majdnem fél nap volt, mire elkezdtem vérezni...

Hát ennyi.

Soha ilyet nem tapasztaltam még, nálam a vérzés vagy barnázással, vagy rózsaszínes nyákkal indul, legritkább esetben erőteljesebb vérrel, de így még soha, sem a gyerekeim előtt, sem azóta.

Gyanús volt nagyon, de aztán hárítottam egy-két napig a dolgot, míg végül írtam a dokimnak egy e-mailt.

Azt mondta, a természetre kell bízni az ilyet.

Tulajdonképpen szerencsésnek mondhatom magunkat, ha később történik, biztosan rosszabb lett volna, de azért furcsa...

Zsu

2010. dec. 7. 17:30
 209/400 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Sajnálom Zsu!

Kicsit eltüntem....sok minden volt itthon...

De jól vagyunk és így állok ma:

[link]

Ria,

mostmár biztos hamarosan itt az ovud....(nekem volt már olyan, hogy ovu előtt 8 nappal volt tojcsis nyákom, ami utána krémes lett és az ovu előtt 2 nappal ismét tojcsis, gondolom az elsőnél csak próbálkozott...)

2010. dec. 7. 21:06
 210/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Az ovum még várat magára, de szerintem holnap vagy holnap után már emelkednie kell a hőmnek...

Tegnap este már érzékenyebb voltam belül, együttlét során is éreztem azt az érzékenységet...úgyhogy szerintem hamarosan. A folyásom a wc papíron sűrű fehér volt ma reggel, de nem elemeztem ki, hogy nyúlik vagy nem, de láthatóan sok és sűrű volt.

Így állok ma:

[link]

2010. dec. 8. 09:06
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!