Mit tennétek? - a lehető legjobb időzítést keresem!
Amúgy a kapszulám már elfogyott, így nem szedem mától.
Párom nagyon lázas, beteg lett újra. Félek, hogy megint el fogom tőle kapni és akkor megint lesz egy rossz ciklusom...:(
Ria
Sikerült átkapnom páromtól a betegséget. De ez csak egy kis köhögés és láz...de az éppen elég ahhoz, hogy megint elmaradjon az ovum, vagy pedig ne jöjjek rá, mikor is lehet...
Mindenesetre reménykedem, hogy ez a láz nem fog hetekig elhúzódni, és így tudni fogom, mikor ovulálok.
Így állok:
Sziasztok!
Merre vagytok?
Most így állok, még mindig volt kis lázam, de talán most már hamarosan elmúlik, mert jobban vagyok.
Szia,
Sajnálom, hogy most ennyi betegség jár felétek :( De reméljük tényleg nem tart majd addig mint a múlt hónapban.
Nálam semmi különös, egésznapos hányinger.
Sziasztok!
Adrienn! És a barnázásod elmúlt-e már?
Szerencsére én már jobban vagyok, egyre alacsonyabb a hőm. Nem vagyok már lázas. Kiváncsian várom a folytatást...
Még mindig nem ment le normálisba a hőm...
Sziasztok!
Tegnap este együttlétkor eléggé érzékeny voltam belül, szinte fájt az együttlét.
Most így állok:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!