Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tennétek? - a lehető...

Mit tennétek? - a lehető legjobb időzítést keresem!

Figyelt kérdés
Bemásolom ide a tegnapi kérdésem és a folytatást:
2010. okt. 12. 14:50
 371/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ria!

Lehet, hogy kitolódott az ovud a betegség miatt, napokban kiderül, a legfontosabb, hogy meggyógyultál!

Adrienn!

Pedig azt hittem, a nagy izgalomnak vége. Nagyon-nagyon szorítok Nektek, hogy minden rendben legyen. Már sokaktól olvastam itt, hogy volt egy kis "barnázás", de semmi gondot nem okozott. Így legyen!

Zsu

2011. febr. 7. 22:23
 372/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Adrienn! Egy kis barnázás belefér, ne aggodalmaskodj! Minden rendben lesz! Tüneteid vannak?

Nekem valószínű tényleg a betegségem miatt eltolódott az ovum, az is lehet, hogy nem is lesz most...:((

[link]

2011. febr. 8. 11:45
 373/400 anonim ***** válasza:

Még annyi, hogy jó pár napja érzékenyek a mellbimbóim, nem értem miért, ilyen nem szokott előfordulni.

Ria

2011. febr. 8. 11:47
 374/400 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hát próbálok nem aggodalmaskodni, és remélem csak egy kicsit a hormonok szórakoznak velem. Tegnap egyébként nem volt semmi, de ma reggel a zuhanyzásnál ismét volt egy kicsi, azóta semmi...) Szóval próbálok nem foglalkozni vele, majd jövőhét szerdán meglátjuk...

Addig is pihenek sokat és nem parázok! :)

Tünetek: a mindjárt megjön érzés 2 napja elmúlt, émelyegni időnként émelygek, és mellbimbóim körül a barna rész nagyobb lett, ill. a melleim is jobban feszülnek.

2011. febr. 8. 13:52
 375/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem tegnap este eléggé szúrt a petefészkem.

Ma emelkedett kicsit a hőm, hátha tovább emelkedik és meglesz az ovum...de szerintem amiért beteg voltam, már nem lesz meg.

[link]

2011. febr. 9. 12:23
 376/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Adrienn! Párod mit szólt ahhoz, hogy babát vársz? Hogyan tudattad vele? :)

Nekem szerintem lehet, hogy megvolt az ovulációm, mert most el kezdett emelkedni a hőm szép lassan... Viszont nem vigasztal ha megvolt tényleg, mert nem úgy voltunk együtt ahogy kéne...:(

[link]

2011. febr. 10. 11:45
 377/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nem biztos, hogy megvolt az ovum...

Így állok ma:

[link]

2011. febr. 11. 13:11
 378/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Merre vagytok?

Nekem kb. jövőhét környékén lenne esedékes a mensim, kb. 17.-e körülre vagy utána levő valamelyik napokon. Egyenlőre nem pecsételek, pedig ilyenkor már szoktam kicsit.

Még mindig nem tudom megvolt-e az ovum. Ma elkezdett kicsit fájni izomlázszerűen a mellem is. Nem tudom, hogy ez összefüggésben áll-e azzal, hogy megvolt az ovum? Mert úgy tudom, hogy a progreszteron hormon felelős a mellfájásért, és az meg ugye akkor termelődik, ha megvolt az ovu...hát nem tudom...

Így állok:

[link]

2011. febr. 12. 11:20
 379/400 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

az elmúlt napokban betegségek voltak sorra nálunk, először a gyerek, aztán meg apa. volt hányos-hasmenéses virus, meg influenza is...szóval nem jutottam a géphez, de talán most már javulnak.

egyébként jól vagyok, még néha néha volt egy kis barna...de mostmár nem csak émelygek, hanem rendesen hányigerem van, és a melleim fájnak, de olyan furán, azt mondanám rá, hogy útban vannak :) ja es nagyon hamar elfáradok, a hasam meg már nem megjönérzéses, hanem néha szurkálgat, néha feszül. Röviden ennyi, és szerdán megyek dokihoz.

Ria, nálunk nem volt ilyen bejelentem, hogy terhes vagyok,mert mivel már mindketten nagyon vártuk és "szigorú szabályok" :) szerint éltük az életünket, így amikor reggelente apa felkelt midig megkérdezte fent van e hőm, majd aznap reggel amikor teszteltem a tesztet a fürdőben hagytam,hogy lássa.

2011. febr. 12. 13:18
 380/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Adrienn! Örülök, hogy minden rendben van veled, és jó is az, hogy már vannak tüneteid is. Legalábbis én már vágyom rá hogy megéljem a terhestüneteket, mert olyankor öröm az, mert tudom, hogy a baba miatt van.

Nekem lehet hogy megvolt az ovum, mert most nőtt a hőm még jobban. Viszont volt egy nagyon pici pecsétem is, ez vagy az ovutól lehet, vagy mert meg fog jönni...

Így állok:

[link]

2011. febr. 13. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!