Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tennétek? - a lehető...

Mit tennétek? - a lehető legjobb időzítést keresem!

Figyelt kérdés
Bemásolom ide a tegnapi kérdésem és a folytatást:
2010. okt. 12. 14:50
 381/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem biztos meg fog jönni néhány nap múlva...:(

Most már úgy érzem, nekem soha nem lesz kisbabám. :(

[link]

2011. febr. 14. 11:08
 382/400 A kérdező kommentje:

Szia,

Ne mondj már ilyeneket! Még fiatal vagy, és lesz kisbabád amikor itt az ideje. Tudom, hogy nagyon rossz érzés ilyenkor és annyira el tud keseredni az ember, de azért még nem ott tartotok, hogy mindent megpróbáltatok és nincs baba. A mellnövelőt abbahagytad már? Sanos ez a ciklusod a betegség miatt nem volt túl jó, de mostanra legalább meggyógyultál!

Hát nálam ez a fránya barnázás nem múlik, hol erősebb, hol gyengébb. Holnap megyek dokihoz és meglátjuk mi van. Abban bizom, hogy csak a hormonjaim szórakoznak...de majd kiderül.

2011. febr. 15. 07:20
 383/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Adrienn! Majd akkor mondd el mi volt az orvosnál, biztosan nincs semmi gond. Egy ideig még normálisnak mondható a barnázás. Én úgy tudom, ha túl sokáig tart, akkor kell valamit tenni.

Nekem még nem jött meg a mensim, pedig már a 28. ciklusnapomnál tartok, és múlt hónapban ilyenkor jött meg. Viszont továbbra is vannak jelek arra, hogy igenis meg fog jönni. :( Pl. pattanások és vizes folyás. :(

[link]

2011. febr. 15. 10:40
 384/400 anonim ***** válasza:

Jaa és mellnövelő kapszulámból már csak néhány szem van, pár napon belül elfogy szerencsére.

Nem sokat segített, csak picit teltebbek a melleim.

2011. febr. 15. 10:41
 385/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Jól eltűntem, de azért követlek titeket. Sajnos nagyon betegek a lányaim...

Ria! Örülök, hogy meggyógyultál, lehet, hogy valóban volt ovud, csak kitolódott. És fel a fejjel, sok baba várat magára, annál nagyobb lesz aztán az öröm!

Adrienn! Szorítok, hogy minden rendben legyen!

Zsu

2011. febr. 15. 14:49
 386/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Megjött a mensim. :(

[link]

2011. febr. 16. 09:00
 387/400 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ria,

Sajnálom :( Kitartás!

Zsu!

Jobbulást a gyerkőcöknek!

Mi úgy látszik jól vagyunk! 7 mm-es a kis drágaságom és már pulzált a szíve :) erre nem is számítottam. (óriásit nőt 9 nap alatt, hiszen előtte még csak a petezsák volt 4,6 mm, azt most már nem is mérte a doki mekkora, de jó nagy volt :) ) olyan jó volt látni, hogy a nagy petezsák alján ott lapult és lüktetett a mi kis babánk!

A barnázásra mikor rákérdeztem, csak annyit mondott a doki, el kell fogadni. De most már kezdhetek örülni a babának. Ha nincs semmi gond legközelebb március 16-án megyünk, mindenféle vérvételre és vizsgálatra.

2011. febr. 16. 12:17
 388/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Adrienn! El tudom képzelni milyen boldog vagy! Biztos nagyon jó lehetett hallani ahogy dobog a kisbabád szíve, hát ez valami csodálatos érzés lehet! Remélem, egyszer én is megtapasztalom, jó lenne mielőbb most már.

Így állok:

[link]

2011. febr. 17. 11:12
 389/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Így állok:

[link]

2011. febr. 18. 09:05
 390/400 anonim ***** válasza:

Most pedig így:

[link]

2011. febr. 19. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!