Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tennétek? - a lehető...

Mit tennétek? - a lehető legjobb időzítést keresem!

Figyelt kérdés
Bemásolom ide a tegnapi kérdésem és a folytatást:
2010. okt. 12. 14:50
 351/400 A kérdező kommentje:

[link]

Sziasztok, hát így állok ma.

2011. febr. 2. 05:36
 352/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Adrienn! Hát ez nagyon bíztató!! Már késik a mensid?

Én még mindig betegeskedem, gyógyulgatok...de ovum szerintem van, vagy 1-2 napon belül lesz, mert érzem a petefészkem is, meg a nyák is azt sugallja.

[link]

2011. febr. 2. 10:52
 353/400 anonim ***** válasza:

Ria!

Örülök hogy jobban vagy, az ovud lehet hogy a betegségtől kitolódik majd egy két nappal, ez is elő szokott fordulni, de lehet, hogy hamarosan bekövetkezik tényleg.

Adrienn!

Hát ez egyre izgalmasabb. Ha a vérzés teljesen megszűnt, akkor reményteli!

Zsu

2011. febr. 2. 14:52
 354/400 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

31-én kellett volna megjönnie. (akkor volt este gy kis nyálkás véres vmi, és nagyon mensi érzésem, fájt a hasam a derekam, de éjszaka semmi ill. másnap reggel egy kis sötétebb vér a tamponon, de nem átázva csak a felületén, szóval nem lehetett sok, azóta semmi, szárazság, most megint kezd krémes lenni).

És így állok ma: [link]

Szóval, ha még holnap is fent lesz a hőm akkor szombaton tesztelek. És nagyon reménykedem,hogy minden rendben odabent.

Egyébként 30-a óta émelygek is.

2011. febr. 3. 05:34
 355/400 anonim ***** válasza:

Hát ez csúcs jó Adri!

Lehet hogy mégis megérte két napig pizzázni és DVD-zni... :o)

Zsu

2011. febr. 3. 09:03
 356/400 A kérdező kommentje:

Igen, vagy hajnalban felkelni :)

Szóval, mostmár nagyon izgulok!

Szerintetek, szombaton még egy hajfestés belefér?

2011. febr. 3. 14:41
 357/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Adrienn! Szerintem neked biztos sikerült a baba, mivel ugye ilyen még nem fordult elő veled, mint ami most? Hogy késik, ilyen előjelek, magas hő ilyenkor, na meg említetted az émelygést. Hát ez már több mint valószínű hogy siker! Nagyon drukkolok, hogy a teszt is kimutassa!

Én még mindig gyógyulok, már egyre jobban vagyok, csak rengeteget köhögök, a hőm is alacsonyabb már. Én nem tudom mikor lesz ovum, de vannak rá jelek, de hő alapján én nem fogom tudni meghatározni. A másik dolog, hogy nem úgy vagyunk együtt mint kéne, túl sokszor vagyunk együtt és nem csak a babagyártás megy, így szerintem nálam esélytelen hogy most összejön...

[link]

2011. febr. 3. 15:35
 358/400 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ria, remélem mostmár tényleg a gyógyulás utjára léptél! :) Nagyon elhúzódott ez a betegség nálad.

Én igy állok ma: [link]

2011. febr. 4. 08:04
 359/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Igen, már csak a köhögés kínoz, néha rámjön ilyen köhögési roham, és ekkor majdnem hányok is szinte...:( Ilyen még nem volt és nem értem miért van ez. Más bajom nincs, kicsit még náthás vagyok. A hőm is elfogadható, bár szerintem ez még mindig magas...

[link]

2011. febr. 4. 11:33
 360/400 anonim ***** válasza:

Ria!

Most már tényleg lekövethetetlen lesz az ovu, de lényeg, hogy meggyógyulj, az a hőemelkedés még mindig nem a legjobb...

Adri!

Várjuk a holnapot! :o)

2011. febr. 4. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!