Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tennétek? - a lehető...

Mit tennétek? - a lehető legjobb időzítést keresem!

Figyelt kérdés
Bemásolom ide a tegnapi kérdésem és a folytatást:
2010. okt. 12. 14:50
❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯
 301/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Igen fura a görbém...És tudom, hogy így nehezen kiértékelhető az alkohol és az új hőmérő miatt. Én csak ilyen hőmérőt tudtam beszerezni, mást nem kapok sajnos.

Furcsa tényleg ez az egész ciklusom, pl. azért is, mert tegnap este és ma reggel vettem észre legelőször toj.fehérjés nyúlós nyákot...most már tényleg nem tudom mi van, majd csak kiderül. Azért reménykedem, hogy hátha ez a sok furcsaság meg kiértékelhetetlenség meglepetést eredményez...

[link]

2011. jan. 12. 08:42
 302/400 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ria,

Akkor reménykedjünk a meglepetésben :)

Én így állok ma: [link]

Zsu! Megpróbáljuk :) És igen ha megjön akkor kérek időpontot a dokihoz és jöhet a kivizsgálás. Bár ma egy kicsit elbizonytallanodtam....mert ugye, ha így nem működik, akkor annak biztos van valami oka, és jó-e ha "mesterségesen" beleavatkozunk a folyamatokba...bár persze már a hormonális fogamzásgátlás is beleavatkozás és lehet pont ez vágot tönkre valamit nálam....

Na mindegy majd lesz valahogy, kivizsgáltatni tuti megyünk :)

2011. jan. 13. 09:07
 303/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Adrienn nem lesz itt semmi gond, meglátod. Hiszen már sikerült neked teherbeesned, és akkor nem kellett rásegítés orvosilag, ugye jól gondolom?

Nekem a hőm ma szép magas. :) És éreztem is, hogy magas lesz, mielőtt mértem. Én úgy gondolom valamikor biztos meg lehetett az ovulációm, hiszen akkor mitől ilyen magas a hőm? Szerintem megvolt az. Magától nem emelkedik ilyen magasra a hő. Volt nekem 36,3 is, de ahhoz képest a 36,9 szerintem igenis magas, és ugye többször is mértem a magas hőmet, úgyhogy én biztos vagyok benne hogy az ovum megvolt.Csak nem tudom mikor.

Így állok tehát:

[link]

2011. jan. 13. 11:00
 304/400 A kérdező kommentje:

Szia,

Igen akkor mindenféle rásegítés nélkül sikerült.

Hát...legyen igazad!

Igy állok ma: [link]

2011. jan. 14. 08:06
 305/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem változatlanul ma is magas a hőm. Néha éreztem ma enyhén apró szúrásokat a derekam táján, meg kicsit fura a hasim. Kb. 1 hét múlva esedékes a menstruációm, úgyhogy most kezdek izgulni. Folyásom olyan fehér krémes mai napon.

Szerintem biztos meg fog majd jönni kb. 1 hét múlva, mert ma megálmodtam, hogy megjött. :( És közben magas hőm volt úgy. Amikor megálmodom, hogy megjön a mensi, akkor az mindig igaz szokott lenni sajnos. :( Ha meg megálmodom, hogy kisbabám lesz, az soha nem teljesül. :( Hol itt a logika akkor?

Így állok tehát:

[link]

2011. jan. 14. 10:39
 306/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ria!

Tegnap nem akartam írni, hogy ha ma 36,9-et vagy magasabba mérsz, akkor lehet bizonyossággal belőni, hogy megvolt az ovulációd, de mivel így lett, most leírom. :o)

A 19-20 nap táján lehetett, a nyáktüneted is erre utal, mert itt érkezett meg a "tojásfehérje" is. A ciklus.hu rossz helyre húzta be, de az az alkoholos napod miatt volt.(Most másodjára is megbizonyosodtunk arról, hogy Nálad az elfogyasztott alkohol másnapra megemeli a hőt.)

Az előző hónapod szerintem bizonytalan volt, de itt most szépen kivehető az ovuláció.

Talán az volt, amit éreztél is. Nekem is szokott néha furcsa érzés lenni olyankor a pocimban, főleg puffadás.

Adrienn!

Hát reménykedünk tovább!

Még annyi jutott eszembe, hogy férjed nem szokott-e esetleg sokszor forró fürdőt venni, mert az nincs jó hatással a katonákra, úgy tudom.

(Férjem mondta anno, mert ő sokat fürdik forróban, hogy ha nem jön össze a baba nekünk, akkor az lesz az első, amit elhagy majd, hát erre nem került sor, de úgy tudom, számíthat.)

Még egy kérdés jutott eszembe mindkettőtökhöz:

Azokon a napokon, amikor nem jelölitek a nyákot, milyen szokott lenni?

Zsu

2011. jan. 14. 11:04
 307/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Újabb furcsa tünetek vannak nálam. Tegnap este óta nagyon érzékeny a petefészkem (együttlét után meg még jobban az volt, kicsit fájt is), még most is érzem. Van amikor érzek ilyen húzó érzést is, de ez nem megjön érzés, de hasonló hozzá ami a mensikor van (húzó érzés). Meg ilyen hasfeszülés is szokott lenni. A melleim tegnap este óta még jobban fájnak leginkább két oldalt izomlázszerűen. Tegnap este nagyon forró is voltam, szinte tüzeltem a forróságtól, párom is észrevette, sőt, ő mondta. Volt amikor hidegek voltak a talpaim, volt amikor meg szinte izzadtak...A hőm még mindig magas.

Zsu! Köszi az infót az ovumról! Amikor nem jegyzem fel a nyákot, hogy milyen, akkor azért nem jegyzem, mert nem tudom megállapítani, hogy az most milyennek számít...pl. ma reggelit se tudom. Amikor a wc-n ültem, akkor folyt belőlem ki ilyen hosszú fehér nyúlós valami...fogalmam sincs hogy ez most az én nyákom volt-e vagy pedig még a tegnap esti együttlétünkből bennem maradt sperma??? Nem tudom...Ha felnyúlok, akkor meg olyan semmilyen, átlátszó az egész, vagy néha kis fehér is előfordul...

Nem tudom megállapítani, hogy milyen. :)

Így állok tehát ma:

[link]

2011. jan. 15. 08:39
 308/400 anonim ***** válasza:

Még annyit tennék hozzá, hogy tegnap estétől tuti hogy valami zajlik bennem, mert dolgoztak a hormonok rendesen, szabályszerűen éreztem az alhasamban és stb...de hogy mit dolgoztak, azt nem tudom. De tuti azt, hogy készülőben van a mensi...:(

Ria

2011. jan. 15. 08:41
 309/400 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Így állok ma: [link]

Zsu! A forró fürdőt már hónapok óta kerüljük. Olyan rendi vagy, hogy ennyit próbálsz segíteni. Mi is megpróbálunk mindent megtenni, minden karosat kizártunk az életünkből,és próbálunk minden praktikát betartani.

Bár lehet a szünetet nem bírjuk a pé-ig mert ma reggel a párom, közölte, hogy a spermái öngyilkosok lesznek ha nem jöhetnek ki :)

2011. jan. 16. 09:18
 310/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hát nekem ma hajnalban volt egy erős megjön érzésem. Elég korán...de végül elmúlt. A hőm megint emelkedett kicsit...és ma észrevettem már egy ici pici kis barna foltot is wc papíron. Nem értem, hogy miért volt ez...hiszen még legalább van 1 hetem a nemvárt mensimig...biztos korábban fog megjönni??? De miért? Miért jön meg mindig??? :(((

Így állok:

[link]

2011. jan. 16. 16:34
❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!