Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tennétek? - a lehető...

Mit tennétek? - a lehető legjobb időzítést keresem!

Figyelt kérdés
Bemásolom ide a tegnapi kérdésem és a folytatást:
2010. okt. 12. 14:50
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/400 anonim ***** válasza:
Jaa és érzem tegnap óta azt a bizonyos szúrást is, meg amikor megmozdulok, akkor is érzem pontosan a jobb oldalt alul a hasimnál! Onnan fog kiszabadulni szerintem a petesejt. Úgy vettem észre, hogy mindig onnan szokott többnyire.
2010. dec. 8. 09:08
 212/400 anonim ***** válasza:
Persze nem állandóan, de olykor előjön. Már most semmit nem érzek.
2010. dec. 8. 15:26
 213/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Tegnap is érzékeny voltam belül, éreztem a petefészkem az együttlét alkalmával is. Ma reggel vizesnek éreztem magamat hirtelen. Nemsokára kiderül mi a helyzet...szerintem holnap már illene emelkednie a hőmnek tovább...

Így állok most:

[link]

2010. dec. 9. 08:29
 214/400 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ria,

akkor várjuk a holnapot :)

Én így állok ma: [link]

2010. dec. 9. 13:02
 215/400 A kérdező kommentje:

Szia Ria!

Mi újság ma, felment a hőd?

Az én görbém: [link]

2010. dec. 10. 06:16
 216/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nem ment fel, de nem is esett le, mint szokott...Tegnap este meg iszonyatos görcs tört rám az alhasamban és ez a derekamba is kisugárzott. Több percig tartott, de ilyen erősen még soha nem éreztem!!! A folyásom olyan ragadós és egyben nyúlós fehér színű volt tegnap, ezt is megfigyeltem! Hát nem tudom most mi van. Még mindig nem késő, ha holnap emelkedik meg a hőm jobban!

Így állok:

[link]

2010. dec. 10. 09:07
 217/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Úgy látom, mindenki csupa várakozás most...

Adrienn!

Reméltem, hogy hátha hétvégére esik majd Neked az első megemelkedett, és akkor még talán reggel is akciózhattatok volna (ha nagytesó engedi :o), de ahogy a görbéidet eddig ismerem, ez inkább átcsúszik majd jövő hétre...

Ria!

Néha azért sem indul meg, mert már annyira várod. Úgy értem pszichésen is befolyásolható ez picit. Furcsa lények vagyunk... Azért szorítok!

Nekem meg úgy tűnik ez a hónap ugrik méricskélés szempontjából.

Pici lányom fogzása miatt olyan szinten sokszor kell kelni (fél éjszakát átordít), hogy nincs meg a méréshez szükséges pihenés, és persze mindig csak más időpontban jutok hozzá, így csak magas értékeket mérek, amiket szépen ki lehet zárójelezni...

Jó 7végét Nektek!

Zsu

2010. dec. 10. 15:19
 218/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ma végre megemelkedett a hőm! Szerintetek melyik nap szabadulhatott ki a petesejtem?? Azaz mikor lehetett az ovum? 8-án esett a hőm, 9-én este meg volt az az iszonyatos görcsöm! Baba szempontjából a 7-ei és a 8-ai együttlétünknek szurkolok. 9-én nem voltunk együtt, 10-én meg az a baj, hogy a második "adag" ment belém.

Mit gondoltok, mi a helyzet most akkor nálam? Most már van miről írni!

Zsu! Hát sajnálom, hogy nem tudod mérni megfelelően a hődet, így tényleg nehéz lehet ezt figyelgetni, hogy pontos értékeket kapj!

Adrienn! Nálad még megy a várakozás!

Itt a görbém:

[link]

2010. dec. 11. 15:50
 219/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Most már nem tudom mi van...Ma újra csökkent...

[link]

2010. dec. 12. 12:59
 220/400 A kérdező kommentje:

Szia,

Hát ez így most elég érdekes én mondjuk 10-ét mondtam volna... De gy tűnik pár napot még várni kell hogy egyértelmű legyen.

És igen én még várakozom: [link]

Holnap kezdjük a sex mentes életet :) az első hő-emelkedő napig. (nehéz lesz, de reméljük eredményes :))

2010. dec. 12. 15:26
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!