Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tennétek? - a lehető...

Mit tennétek? - a lehető legjobb időzítést keresem!

Figyelt kérdés
Bemásolom ide a tegnapi kérdésem és a folytatást:
2010. okt. 12. 14:50
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/400 anonim ***** válasza:

Itt vagyok újra. Most csak azért írok, mert most meg észrevettem ilyen nyúlós tojfehérjeszerű nyákot, elég sűrű volt, olyan takonyszerű (bocs a kifejezésért), és néha érzem a petefészkem...furcsa...

Remélem, hogy nem a Beauty Breast kavar...

Ria

2010. dec. 12. 17:55
 222/400 A kérdező kommentje:
2010. dec. 13. 07:53
 223/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Még mindig semmi változás. :( Úgy látom, hogy amíg szedem ezt a mellnövelőt, addig nem lesz ovum, most nem lehet tudni, hogy a mensim egyáltalán hogy fog megjönni vagy mi lesz. Ovum úgy látszik nem lesz...:(

[link]

2010. dec. 13. 09:29
 224/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ria!

Megértem, hogy izgatott vagy! Tegnap még azt mondtam volna, hogy "kivételszabály" érvényesülhet, de a mai 36,5 után azt mondom, hogy ez még nem az ovuláció volt.

Nem történt valami, ami miatt megugrott egy napra a hőd?

(A 13 oldalon azt hiszem ott írtam le, hogy mi miatt emelkedhet meg a hő, és ilyenkor azt az értéket nem kell figyelembe venni). HA így nézzük, akkor előfordulhat, hogy csak holnap-holnapután kezdődik az "igazi" emelkedés. Nekem gyakorta csak a 20-23 nap között van az ovum, ez nem annyira különleges.

Látom kiírtál egy másik kérdést is (már megismerem a stílusodat :o), sajnos ezt nehéz megmondani, de nem vagyunk gépek. Aztán meg szeded azt a kapszulát, amiről fogalmunk nincs pontosan, hogy milyen hatással van a szervezetedre, de lehet, hogy befolyásolja picit a ciklust, hiszen elvileg arra hivatott, hogy a melleidet megnövelje...

Adri, Nálad marad a várakozás!

Mindkettőtöknek nagyon szorítok!

Ja, és lehet, hogy nem ugrott a hónapom, mert már 3 napja ismét jó értékeket tudok mérni, a picim megint jobban alszik valamivel. (Az őrlő foga próbál áttörni, szegény alig akar enni valamit...)

Szép délutánt Nektek!

Zsu

2010. dec. 13. 14:21
 225/400 anonim ***** válasza:
Hát köszi Zsu, picit megnyugtattál, hogy még azért van remény az ovumra. Csak valahogy úgy érzem, hogy ez már meg akart történni, csak valamiért nem sikerült, ezért volt az a nagyon erős görcsöm is egyik este! Most annak örülnék nagyon, ha legalább lenne ovum...de kétlem, szerintem tuti hogy bekavart a kapszula! :(
2010. dec. 13. 15:33
 226/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Most 5 és fél órát aludtam és 1 órával később mértem a hőmet. De szerintem ehhez képest is túlságosan megugrott a hőm...Mi a véleményetek? Ez az 5 és fél óra alvásnak köszönhető és annak, hogy 1 órával később mértem???

Szerintem holnap már biztos többet fogunk tudni, hogy mi a helyzet...gyanítom, hogy tuti megint leesik 36,5 környékére...de reménykedem, hátha mégsem...

Szóval így állok most:

[link]

2010. dec. 14. 08:18
 227/400 anonim ***** válasza:
Na és, most reggel is észrevettem igencsak sűrű nyúlós tojfehérjeszerű nyákot...furcsa...
2010. dec. 14. 08:18
 228/400 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ria ez tényleg jó nagyot ugrott. Nekem mondjuk az alvás hossza nem szokott bezavarni, de ha később vagy előbb mérem az igen.

És akkor ime az én görbém, ez meg esett egy nagyot:

[link]

Csak most nagyon izgulok, hogy hogy fogjuk eltalálni az első emelkedő napot, vajon melyik fog annak számítani, mert vajon ha holnap felmegy 36,2 - vagy 36,3 ra az már emelkedés mert az ugye 0,2 emelkedés de az előző hat napot még nem haladja mg, de ugye lehet hogy másnap már igen és nekem általában lépcsösen emelkedik, nem egyszerre hirtelen...

2010. dec. 14. 10:53
 229/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ria!

A további napok fogják eldönteni, hogy mi is történt valójában. Saját tapasztalatom szerint 3-4 tized fokot a kései mérés miatt nem ugrik fel, max. 1-2 tized fokkal lesz magasabb, az alvás meg? Hát én 5 óránál többet sosem alszom a mérés előtt sajnos... Azt viszont még mindig nem írtad meg, hogy az előző magasabb hődre találtál-e valami "okot", úgy értem volt esetleg fejfájás, rosszullét, rossz éjszaka, vagy alkohol fogyasztás stb.

Adrienn!

A szabály nagyon egyszerű. Az a mért hőmérséklet tekinthető megemelkedettnek, amelyik magasabb az őt megelőző hatnál. A Te esetedben ez most azt jelenti, hogy ha holnap 36,3 és felet, vagy annál magasabbat mérsz, akkor az megemelkedettnek tekinthető, ha pedig annál alacsonyabbat, akkor tovább kell várni.

A két tized fok, az nem pontosan erre vonatkozik, de ezt most megint bonyolult lenne leírni, annak abban van szerepe, hogy meghatározzuk, az ovuláció biztosan megtörtént. (Csak ugye amikor babaprojekt van, akkor közben még nem tudjuk, hogy mi lesz három nap múlva, de hát ez ilyen...)

Nagyon szurkolok Nektek!

Zsu

2010. dec. 14. 14:43
 230/400 anonim ***** válasza:

Szia Zsu!

Azért nem írtam okot az előző megemelkedett hőmre, arra a 36,8-ra mert nem volt oka! Nem ittam alkoholt, nem vagyok beteg, szóval semmi oka nincs, így nem értem. Annyit tudok mondani, hogy 9.-én este volt egy kimondottan erős görcsöm az alhasamban, ami pár percig el is tartott!! Ilyen se volt még! Ezt is megfigyelheted, feljegyeztem a görbémen hogy komoly görcs.

Azért mondom, hogy szerintem csak a szervezetem próbálkozott...na de már most, ha próbálkozik a szervezetem a tüszőrepedéssel, az okozhat megemelkedett hőt 1 napra??? Ezt nem tudom!!

A toj.fehérjeszerű nyúlós nyákom meg amint látod, elég sűrűn előfordul most ebben a ciklusomban. Ilyen sokszor még soha nem vettem észre, hogy lenne, de most többször megvolt és ezt se tudom hova tenni, hogy miért és most itt is arra gondolok, hogy a szervezetem próbálkozott...

Ria

2010. dec. 14. 15:02
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!