Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tennétek? - a lehető...

Mit tennétek? - a lehető legjobb időzítést keresem!

Figyelt kérdés
Bemásolom ide a tegnapi kérdésem és a folytatást:
2010. okt. 12. 14:50
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/400 anonim ***** válasza:

Adrienn! Nekem a melltartóméretem 85B, szóval kicsinek nem mondható, de nem is nagy. Olyan közepes. Most adódott egy olyan szitu, hogy úgy érzem, hogy muszáj, hogy még szebbek legyenek a melleim, nagyobbak legyenek és még feszesebbek. De nem azért, mert nem lennének feszesek, szépek meg minden, de még többet szeretnék kihozni belőlük, szeretnék a párom számára még csábítóbb lenni, most ez egy ilyen időszak! Annyira jó érzés a számomra az, amikor látom, hogy mennyire rám van izgulva...:) Mert mostanában ez van és még csábítóbb akarok lenni a számára. Teherbe esni, úgysem fogok szerintem, mert kb. most olyan intenzíven együtt vagyunk, hogy a pici szerintem meg se foganna...bár azért örülnék, ha így is sikerülne. Én amúgy hallottam olyat is, hogy a mellnövelő kapszula termékenység fokozó!

Szerintem ártani nem fog...Már rendeltem egy pár dolgot, a napokban meg kell érkezzenek, persze a párom nem tud róla, nagyon drága lesz. Alig marad majd pénzem, de most ez a szitu, ezt kell tennem úgy érzem. És kiváncsi vagyok hogy lesz-e eredménye és hogy párom észreveszi-e...

2010. nov. 9. 09:03
 132/400 anonim ***** válasza:
Egyébként meg tegnap amikor együtt voltunk, egy picikét utána pár csepp vér jött belőlem...hát nem tudom miért. Remélem hogy nem sérültem meg!! És ha igen, abból baj lehet?
2010. nov. 9. 09:05
 133/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Szerintem nálam lehet, hogy közeleg az ovuláció lassan. A 14. napomnál tartok, és picit barnás volt a wc papír, meg tegnapelőtt pl. együttlét után is volt egy kis pecsétke meg tegnap is a bugyimon. Ma 1 órával korábban mértem a hőmet, mert rettentően kellett pisilnem és muszáj voltam kimenni, így előtte mértem, talán azért kevesebb ma 1 tized fokkal:

[link]

És Te hogy állsz most Adrienn? Már neked sincs túl sok hátra az ovulációig.

2010. nov. 10. 08:39
 134/400 anonim ***** válasza:
Na most már kicsit fájdogál a petefészkem is!
2010. nov. 10. 09:51
 135/400 A kérdező kommentje:

szia,

így állok ma: [link]

sajna vasárnapig szednem kell az antibiotikumot, szóval, addig nem sokat mond a görbém, a péét jövőhét péntekre várom, remélem addigra már valós képet fog mutatni a hőm...

2010. nov. 10. 12:26
 136/400 anonim ***** válasza:
Ugye a Beauty Breast kapszula és krém valamint a Bioclinica mellfeszesítő gél nem okoz meddőséget???? Meg az ilyen mellnövelő szerek, ugye nem??
2010. nov. 10. 12:50
 137/400 anonim ***** válasza:

Kedves Ria!

Hát bevallom, nem teljesen látom át, hogy Te most mit is szeretnél. Ami a mellméretet illeti, valószínűleg a 70A-val én vagyok a "győztes" a csapatban. Amikor terhes lettem és/vagy szoptattam, akkoriban éreztem úgy, hogy végre akkorák, ami nekem is tetszik. Drága férjem meg mindenhogy gyönyörűnek találja őket. Sokáig azt gondoltam, hogy ezt azért mondja, hogy bátorítson (én magam továbbra is kicsinek láttam őket), de épp nemrégiben megjegyezte, hogy reméli, legalább az egyik lányunknak örökli majd. (két kislányunk van). Hát elérzékenyültem. :o)

Ami a termékeket illeti, esetleg próbálj a termék gyártóitól infót szerezni, bár gyanítom, hogy sok felmérés ezzel kapcsolatban még nem készült.

Kedves Adrienn!

Egy barátnőmnek mind a négy gyermeke antibiotikum kúra alatt vagy közvetlenül utána fogant meg, szóval hajrá! :o)) Várjuk azt a peteérést!

Zsu

2010. nov. 10. 14:51
 138/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hogy mit akarok? Babát és nagyobb melleket! Azért szeretnék nagyobb melleket, mert szerintem páromnak biztos jobban tetszene! Már volt, hogy szedtem ilyen mellnövelő kapszulát régebben és amíg szedtem nagyobbak és még feszesebbek voltak a melleim a párom pedig még jobban be volt rám indulva és nagyon jó érzés volt, hogy ennyire tetszett neki! :) Amúgysem panaszkodom, nem arról van szó, de ha még szebbé tehetem őket, akkor miért is ne?

Amúgy szerintem most volt ovulációm. Ezért volt ez a néhány kis vérfolt. Ma megemelkedett a hőm is. 15. napon tartok, ha nem fog esni a hőm, akkor megvolt az ovum és nagyon jókor is voltunk együtt. A mellnövelős/feszítős dolgok remélem, nem fognak bekavarni...

[link]

2010. nov. 11. 08:43
 139/400 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ria,

Valószínű, hogy megvolt az ovud, és a ciklusod hosszához képest is indokolt.

én így állok ma:

[link]

Kedves Zsu!

olyan jó, hogy Te ilyen tapasztalt vagy :) mindig tudsz valami lelkesítőt mondani. Szóval akkor annyira nem is kell elkeserednem ebben a hónapban, még az is lehet pont az antibiotikum segít :) Képzeld nagyon erős bacijaim vannak, még csak ma kezdtem el javulgatni...de remélem mire a pirulák elfogynak a bacik is eltünnek. Szóval akkor mostmár lassan elkezdem várni a pét. Pont tegnap este beszéltük meg apával, hogy megpróbáljuk betartani mától a doki által javasolt 2 de inkább 3 naponkénti együttlétet a péig, hátha ez az oka, hogy eddig nem sikerült...

2010. nov. 11. 15:01
 140/400 A kérdező kommentje:
és így állok ma: [link]
2010. nov. 12. 08:12
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!