Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tennétek? - a lehető...

Mit tennétek? - a lehető legjobb időzítést keresem!

Figyelt kérdés
Bemásolom ide a tegnapi kérdésem és a folytatást:
2010. okt. 12. 14:50
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/400 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ria, Hogy áll a hőd? (nagyon izgulok ám érted) remélem ma kiderül mi a helyzet veled. Várom, a görbéd és a 'helyzetjelentésed' :)

Kedves Zsu, Köszönöm a biztatást.

Így állok ma: [link]

(ami a pozitív hozzáállásomat visszaveti, hogy a múlt hónapban is így alakult a görbém vége és most mégis itt vagyok :) )

2010. okt. 29. 05:44
 102/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Adrienn szépen alakul a görbéd, nagyon remélem, hogy legalább neked sikerül most!

Nekem sajnos ma leesett a hőm 36,5-re tehát nincs baba! Ez tényleg mensi, ami nekem van! A palástfű tehet arról, hogy mensi napján megemelkedett a hőm, és arról hogy abszolút nincs mensis görcsöm, nem érzem hogy menstruálnék. Soha többet nem iszom semmilyen gyógyteát az biztos! :(

Itt az új kezdődő görbém:

[link]

2010. okt. 29. 08:54
 103/400 anonim ***** válasza:
A hétvégén és hétfőn nem biztos hogy netközelben tudok lenni, így lehet hogy keddig nem tudok írni, de még nem biztos, csak jelezni szeretném.
2010. okt. 29. 09:26
 104/400 A kérdező kommentje:

Szia,

[link]

2010. okt. 30. 06:34
 105/400 A kérdező kommentje:
Szóval állok. Csak közben meg összeszedtem valami vírust a gyerektől és tegnap óta nagyon fáj a torkom. :(
2010. okt. 30. 06:35
 106/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Kedves Ria!

Először is nagyon sajnálom!

Másodszor a palástfű teához egyáltalán nem értek, nem tudom, mit tesz a szervezetben, így ehhez érdemben nem tudok hozzászólni.

A görbéden viszont elgondolkodtam, de nagyon is.

Azt írod, már több mint egy éve próbálkoztok. Gondoltatok már esetleg egy kivizsgálásra? Sokszor egy-egy könnyen orvosolható dolog miatt nem jön össze, és szerintem ha minden rendben mindkét félnél, akkor is jobb érzés ezt tudni.

Én hálás lehetek, nekem csak egy ilyen hónapom volt, mindkét lányom elsőre összejött, amikor már "figyeltük", de nagyon sok barátom küzd a babáért, irtóra együtt érzek!

Adrienn, Te még mindig szépen állsz, az esetleges baba miatt meg ne aggódj, mert ha létezik, ő biztonságban van, az "csak" Neked kellemetlen, és főleg, hogy amíg nem derül ki mi a helyzet, addig semmilyen erősebb gyógyszert nem tudsz bevenni (bár vírusra amúgy sem kell).

Ami a hőmérőzést illeti, nem biztos, hogy érdemes most már csinálnod, mert egy beteg állapot megemelheti, és most úgyis "csak várni kell", peteérés már nem lesz ebben a ciklusban, a többit meg kíváncsian várjuk! Már csak néhány nap. Izgulok!

Zsu

2010. okt. 30. 17:09
 107/400 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Zsu,

igen a hőmérésben én is arra gondoltam, hogy most gond lehet a betegség és amiatt nem fog valósat mutatni, de úgy döntöttem mérem, mert nagyon kivételes esetekben szoktam csak lázas lenni, és hátha most sem leszek. Az biztos ha még emelkedne nem annyira hinném el, de ha leesik legalább látom, hogy meg fog jönni.

Ilyen ma a görbém: [link]

Ma reggelre elkezdtek fájni a melleim, arra keltem, hogy nem tudok hasra feküdni :) de tegnap óta a derekam is fáj mint menzi előtt szokott. Szóval próbálom nem beleélni magam, csak nagyon szeretném :) Bár ebben a hónapban a szépen alakuló görbétől is boldog vagyok.

Ria, várlak ám! :)

2010. okt. 31. 06:47
 108/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Most sikerült netközelbe férnem,igy tudom linkelni, hogy jelenleg hogyan állok, remélem, hogy most ebbe a honapba sikerül, de mindig ezt szoktam mondani, de soha nem sikerül, de én meg olyan vagyok hogy mindig reménykedek, közben meg tudom, hogy úgyse fog. :((

Adrienn, neked drukkolok, mert nagyon biztatoak a tüneteid!!!

Zsu, te félreértetted, még csak 5 honapja probalkozunk! Igaz, hogy 1 éve nem védekezünk, de azalatt az idő alatt sokminden történt, pl. cisztám volt 2 honapig...stb. és igazábaol 5 honapja jön meg pontosan a mensim. Szoval ezt az 5 honapot mondanám valodi probálkozásnak.

Itt a görbém most ilyen:

[link]

2010. okt. 31. 18:13
 109/400 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Sajnos ma elindult lefelé a hőm, úgyhogy tuti a menzi van közelgőben.

[link]

Gondolom, holnap legkésőbb én is új ciklust kezdek! Szóval ismét együtt várhatjuk a péét és a következményeket :)

És igen is babásak leszünk! Valami oka biztos van, hogy nem most....

Zsu, mi próbálkozunk január óta, és voltam is dokinál október elején, de azt mondta mivel már van egy gyerekünk így februárig várna a kivizsgálással...szóval akkor kell visszamennem, ha addig nem esek teherbe!

2010. nov. 1. 08:28
 110/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Kedves Ria!

Igen, félreértettem. 5 hónap próbálkozás még nem számít annyira soknak. (Persze minden hónap csalódás, amikor nem jön össze, ezt én is tudom de összességében nem számít soknak...)

Ahol tanultuk a Természetes Családtervezést, azt mondta a vezető, hogy egy évnyi "görbézés" után érdemes orvoshoz menni, mert ez mégiscsak "célzottabb", mint a "szabad szerelem" (amikor nem figyelünk semmit, csak nem védekezünk).

És hát mindent összevetve is ez az egész egy "titok", mert hajszál pontosan nem tudjuk, mi zajlik bennünk, és sokszor olyan pároknál, akiknél "elvileg minden rendben", sok év várakozás után jön csak össze a baba...

Kedves Adrienn!

Épp ma néztem vissza az én terhes görbéimet, nem kell annak folyamatosan emelkednie, ennyi "esés" még simán belefér, amíg nem jön meg, addig reményteli a dolog. Én a helyedben már lehet, hogy tesztelnék egyet holnap, de holnapután biztosan...

Zsu

2010. nov. 1. 16:37
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!