Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tennétek? - a lehető...

Mit tennétek? - a lehető legjobb időzítést keresem!

Figyelt kérdés
Bemásolom ide a tegnapi kérdésem és a folytatást:
2010. okt. 12. 14:50
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/400 anonim ***** válasza:
Köszi! Hát tényleg hasonlít egy picit az enyémre...nem is gondolnám arról a görbéről hogy az terhes görbe. Fura de érdekes ez az ugrálás...mintha gondolkozna...
2010. okt. 27. 15:10
 92/400 A kérdező kommentje:

Szia Ria!

Mi újság? hőd visszaugrott, elmúlt a rózsaszínes nyálkás folyás? Hogy vagy ma?

Az én görbém:

[link]

2010. okt. 28. 08:16
 93/400 anonim ***** válasza:

Szia Adrienn!

Úgy képzeld el, hogy ma reggelre megjött a mensim!!! :((

És tudod mi a furcsa?? Az, hogy a hőm meg ma reggelre 2 tized fokot megemelkedett a tegnapihoz képest!! 36,6-ról felment 36,8-ra! De ez hogy lehet, ha megjött a mensim??? Ilyen még nem volt velem soha! Holnap muszáj hogy leessen a hőm és tartósan alacsonyan kell maradnia hiszen menstruálok!!

Nagyon szorítok érted!!! Jól tartja magát a hőd!

Nálam új ciklus indul, új remény:

Itt a kezdődő görbém:

[link]

2010. okt. 28. 08:55
 94/400 A kérdező kommentje:

Szia,

Sajnálom :( a hőd is biztos le fog esni, van olyan hogy csak a mensi megjövetelét követő 1-2 napban esik le.

Sok sikert az új ciklushoz :) Remélem ez majd babás lesz a számodra!

És akkor most várjuk a peteérést! :)

Adrienn

2010. okt. 28. 10:51
 95/400 A kérdező kommentje:
Ja,és köszönöm a szorítást! Mostmár elkezdtem izgulni...pedig néhány napja még reménytelennek hittem ezt a ciklust, de most, hogy nem jött meg időben és késői péém után egész jól áll a hőm, reménykedem, hátha a pé előtti együttlétből lett/lesz egy kismanó...(hátha volt egy stram kisfickó aki kibírta várni mire kiszabadult a petesejtem :)
2010. okt. 28. 10:55
 96/400 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy van olyan, hogy a mensi után esik le pár nappal, mert volt már ilyen velem is. De nem úgy, hogy amikor megjön a mensi, akkor emelkedik! Nekem olyan volt, hogy tartósan magasan maradt még a mensi első napján, de olyan még nem, hogy akkor emelkedett meg, amikor megjött!!! Nekem ez a furcsa! De tényleg esnie kell neki, hiszen megjött! Az igaz, hogy egyáltalán nem görcsölök. De erről meg gondolom a palástfű tea tehet, hogy nincs mensis görcsöm csak vérzek.

Neked akkor most mikorra is lenne esedékes, hogy megjöjjön a mensid??

2010. okt. 28. 11:11
 97/400 anonim ***** válasza:

Képzeld Adrienn!

Még nem biztos, hogy ez mensi, ami nekem van! Azt mondják, hogy még van remény! Mert növekedett a hőm, és nincsenek mensis görcseim, így lehet, hogy ez csak beágyazódási vérzés nálam! Azt mondták, hogy ha nem fog esni a hőm 36,5-re vagy annál kevesebbre, akkor valószínű babát várok! És akkor teszteljek majd, mert ígéretesnek tűnik a görbém...

Hát én kezdek becsavarodni komolyan mondom!

2010. okt. 28. 11:48
 98/400 anonim ***** válasza:

Kedves Ria!

Hát most már én sem tudom mit gondoljak, mert ha rendes vérzés van (úgy értem nem csak pár csepp), akkor az inkább menstruációra utal, de ez most már tényleg egy, max. két napon belül kiderül... Most már inkább azért szurkolok, hogy meg tudd őrizni a jó kedvedet mindenképp! Egyébként mióta próbálkoztok? És a görbédet mióta csinálod?

Kedves Adrienn! Hát csak így tovább! :o)

Üdv. Nektek!

Zsu

2010. okt. 28. 15:08
 99/400 anonim ***** válasza:

Ez a 3. görbém. És 1 éve nem védekezünk. Viszont 4 hónapja napra pontosan megjön a mensim, előtte azért volt még kicsit rendszertelen mert fog.gátlót szedtem előtte, meg cisztám is volt akkor.

Vérzek, de nincs menstruációs görcsöm egyáltalán, csak 1 percig volt reggel aztán teljesen elmúlt, mintha nem is menstruálnék (pedig mindig szoktam görcsölni legalább az első nap).

Én amúgy arra tippelnék, hogy a palástfű tea kavart be most. Azért emelkedett a hőm, azért nem görcsölök és azért jött meg hamarabb! De igen, ki fog derülni hamarosan. Nem fogom tovább inni a teát. Ha esni fog a hőm 36,5-re vagy még alacsonyabbra akkor már tudni is fogom hogy nem vagyok babás! Ezt mondták mások, hogy ezt figyeljem. Ha viszont magasan marad a hőm akkor még van esélyem a babára...

Úgyhogy majd írom, hogy alakul a hőm.

2010. okt. 28. 15:20
 100/400 anonim ***** válasza:

És még azt is hozzátenném, hogy nem jöttek elő a pattanások, pedig mensi előtt mindig szoktak. Nem puffadtam fel, pedig mindig fel szoktam ilyenkor!

Ez mind ovulációm után viszont jelentkezett! A mellem is erősebben fájt és feszült, mint ahogy szokott és korábban jelentkezett az is (nem szokott ilyen korán), de ez enyhült, viszont még érzem kicsit.

Továbbra is a palástfű teára gyanakodom, hogy az tehet ezekről.

2010. okt. 28. 15:22
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!