Mit tennétek? - a lehető legjobb időzítést keresem!
Szia,
én így vagyok ma: [link]
Reggel görcsöltem, lehet meg is fog jönni, annyira nem bánnám mert akkor hamarabb kezdődhetne a következő ciklus. Bár eddig minden ciklusom 30 napos volt...
És Te hogy vagy, fent van a hőd?
Akkor lehet, hogy még talán meglesz az ovud mert 2 tizedet emelkedett a hőd...vagy nem hiszed már? Szerinted van még remény neked erre a ciklusra vagy nem?
Hát nekem most csökkent a hőm...de ez még talán belefér, mert alaphő felett van. Ja és tegnap óta fájdogál a hasam, feszít a petefészkem, kicsit nehéznek érzem...ez azért furcsa, mert nem szokott így fájni! Tegnap este megkezdtem inni a palástfűteát, mert állítólag az méherősítő és segíti a beágyazódást és progit is tartalmaz...
Itt a görbém ma:
Hát így állok ma...(most bezzeg megy fel a hőm, én egy hete szerettem volna..., na mindegy egy két nap és kiderül mi van, bár én már most nem peteérést, hanem megjövetelt várok...meg ha most lenne pé-ém, akkor mint látszik pont nem is tudtunk együtt lenni...)
Remélem te még mindig alaphő felett vagy!
Hát én nem iszok és nem is tervezek inni semmit. (néha eszem egykis buzacsirát, meg szedek omega 3-at, de azt sem rendszeresen, illetve ennek a hónapnak az elején a folsavat kezdtem el szedni.
Hát szerintem neked akkor most volt meg az ovu, egyre inkább úgy tűnik! Hát az tényleg idegesítő tud lenni, hogy utólag okos az ember és nem megfelelően van időzítve az együttlét!! Nálunk meg az volt a baj, hogy pl. vasárnap túl sokszor együtt voltunk, hát úgy aztán nincs esély, már csak a szombati együttlétünkben reménykedem...
Szerencsére jól állok, most már teljesen biztos vagyok benne, hogy megvolt az ovum.
Furcsa hogy még mindig fájdogál a petefészkem meg fura nyilalgatások szoktak lenni még a hátsómnál is...és enyhén fáj a derekam, a melleim is egyre érzékenyebbek...
Itt a görbém:
Hogy vagy ma? Milyen a görbéd?
Nekem mára eléggé megduzzadtak a melleim és érzékenyek is, a hasam feszül, derekam kicsit fáj. Biztos a progreszteron hormon miatt és semmi különös nincs...meg ugye iszom a palástfűteát, biztos az is rásegít. A görbém ma ilyen:
szia ilyen a görbém, szépen megy felfele, lehet mégis igazad van és pé volt a napokban. jó lenne ha szerdán lett volna mert akkor a kedd még tényleg esélyes, nem tudom emlkészel-e írtam, hogy csütörtök hajnalban görcsöltem, (amikor azt hittem megjön) szóval valószínűleg akkor volt tüszőrepedés - jó későn...
A Te görbéden most már szépen látszik, hogy lépcsőzetesen ugyan de felfelé tart. :)
Nem tudod vajon ha ilyen későn volt péém akkor a menzi is késni fog? (eddig mindig 30 max 30 napra megjött.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!