Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tennétek? - a lehető...

Mit tennétek? - a lehető legjobb időzítést keresem!

Figyelt kérdés
Bemásolom ide a tegnapi kérdésem és a folytatást:
2010. okt. 12. 14:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/400 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy neked még nem emelkedett meg a hő. :(

De hátha még meg fog!

Nekem szerencsére ma már felment 2 tizedfokot. Ha holnap is ilyen lesz vagy emelkedik (amit nagyon remélek), akkor inni fogok palástfűteát, mert az még rásegít, meg méherősítő és ha netán megfogant baba, akkor a beágyazódást is segíti.

Itt az én görbém:

[link]

2010. okt. 14. 09:47
 22/400 anonim ***** válasza:

Amúgy én félek attól, nehogy véletlenül holnap leessen a hőm, reménykedem hogy nem fog. Együttléteinket tekintve meg szerintem jól voltunk együtt, csak tényleg emelkedjen a hőm, ne essen most már.

Neked szurkolok, hogy holnap emelkedjen, hátha még fog!

Holnap is linkeljünk, ok?

2010. okt. 14. 09:51
 23/400 A kérdező kommentje:

Szia,

Mi újság nálad? feljebb ment? nekem maradt ua. (így én már inkább a következő hónapra hangolodok :) )

2010. okt. 15. 08:06
 24/400 anonim ***** válasza:

Képzeld, nekem ma 1 tized fokot csökkent. :(

Szerinted ez még beleférhet?

Mert most ilyen a görbém mára:

[link]

2010. okt. 15. 08:55
 25/400 A kérdező kommentje:

Szia, sajna még nem nagyon értek a görbékhez.. de ne túl biztató...

Lehet hogy rád is a következő ciklus vár... De sose lehet tudni!

2010. okt. 15. 10:32
 26/400 anonim ***** válasza:
azt mondták, hogy még emelkedhet holnap is...de szerintem ha holnap se fog, akkor tuti hogy nem volt meg nekem se az ovum, de akkor szerintem már nem is lesz ebben a ciklusban. :((
2010. okt. 15. 10:35
 27/400 anonim ***** válasza:

Kedves 8:55!

Neked sajnos nem volt ovulációd eddig ebben a ciklusban.

Kedves Kérdező!

Te hogy alakulsz?

2010. okt. 15. 11:16
 28/400 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Én így állok: [link]

Nekem sem volt és gondolom már nem is lesz...a ciklusaim mindig pontosak (31 nap) a múlt hónapom nagyon szép volt...szóval remélem a következő is az lesz! :)

2010. okt. 15. 12:28
 29/400 anonim ***** válasza:

08:55-ös vagyok

Nekem is szép volt a múlt hónapom meg az előző is. Csak valami most nem stimmel. :((( Pedig azt gondoltam, ha eddig jó volt, továbbra is minden rendben lesz...hát tévedtem. :(

2010. okt. 15. 13:45
 30/400 anonim ***** válasza:

Én vagyok újra.

Csak azt nem értem, hogy akkor ha nem volt ovum, akkor miért húzta be a ciklus.hu?? És olyan furcsa, mert akkor voltak ilyen ovus tüneteim is, pont mikorra behúzta és mégis esett a hőm azután...:(

2010. okt. 15. 13:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!