Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tennétek? - a lehető...

Mit tennétek? - a lehető legjobb időzítést keresem!

Figyelt kérdés
Bemásolom ide a tegnapi kérdésem és a folytatást:
2010. okt. 12. 14:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/400 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

hát akkor várjuk együtt a holnapot és meglátjuk hova alakulunk :)

Régóta próbálkoztok?

2010. okt. 12. 15:16
 12/400 anonim ***** válasza:

Ok, majd írj ide holnap is, én is visszatérek és linkeljük a görbénket hogy alakul! :)

Hát valódi próbálkozásnak 4 hónap mondható, mert azóta pontos a ciklusom! De amúgy tavaly november óta nem védekezünk, viszont előtte sokáig szedtem a fog.gátlókat, ezért csak most állt be pontosra a ciklusom. Szóval 4 hónapja!

És Ti?

2010. okt. 12. 15:20
 13/400 A kérdező kommentje:

Ok, holnap jövök görbémmel együtt :)

Egyébként tavaly december óta nem szedek gyógyszert. (de nekem a ciklusom rögtön beállt)

2010. okt. 12. 15:26
 14/400 anonim ***** válasza:

én vagyok az megint. szóval november óta nem védekezünk, előtte fog.gátlókat szedtem. novembertől fogva még 5 hónapig pontosan megjött a mensim, utána cisztám volt, akkor 2 hónapig nem menstruáltam, azután megjött, a ciszta eltávozott. na utána szép lassan helyreállt: először 2 hetet késett, majd utána már csak 1 hetet késett, azután pár napot, és végül helyreállt. :) most már 4 hónapja napra pontosan jön meg a mensim! ez a 3. görbém amit elkezdtem vezetni, az előző két hónapban a görbe és tünetek alapján volt pém rendesen. most kiváncsi vagyok hogy alakul a görbém. remélem, hogy holnap már felugrik mindkettőnknek a hő! :)

majd én is linkelem!

amúgy hány évesek vagytok?

én 26, a párom meg 27. ő most lesz nemsokára 28 én pedig majd karácsony előtt leszek 27. de max 20-nak néznek.

2010. okt. 12. 15:32
 15/400 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó :)

ime a mai görbém:

[link]

nekem nem lett jobb :( - pedig volt minden ovu fájdalom és 3 napja tojásfehéjés folyás, tegnap a legjobban...

A múlt hónapban nagyon szép volt a görbém (akkor kezdtem mérni)

Remélem a Tiéd jobb!

Egyébként mi 30 és 31 évesek vagyunk és van egy 5 és fél éves fiunk. Nagyon jó lenne már egy kistestvér neki. (de akkor se men gyorsan és most se - én meg nem vagyok az a türelmes típus :))

2010. okt. 13. 08:13
 16/400 anonim ***** válasza:

Szia! Itt van az én görbém. Nálam sincs változás. Feltettem egy kérdést ezzel kapcsolatban, itt (a téma címe: Ovulációnál lehet ilyen?), de senki nem válaszolt még. :(

[link]

2010. okt. 13. 10:07
 17/400 anonim ***** válasza:

Ez a szövege annak a témának, de senki nem válaszolt még rá!

:

Lehet olyan, ovuláció bekövetkeztekor, tehát amikor esik a hő, hogy ez a leesett hő több napig van így leesve és csak később ugrik majd fel? És ovulációkor, amikor esik a hő, lehet olyat érezni hogy szivárog a folyadék (állítólag ez hűti le a testhőt...). Mert én tegnap óta ezt érzem, hogy néha ilyen vizes folyadék jelenik meg, folyik belőlem... Ovu környékén járok, esett a hőm, de már 3 napja alacsony szinten van és még nem ugrott fel! Ez így normális? Mikor ugrik már fel???

A ciklus.hu valószínűleg rosszul húzta be az ovumat. Szerintem most a napokban lehetett az ovum, amikor 36,5-ről esett 36,3-ra. De miért nem ugrik már fel??

2010. okt. 13. 10:09
 18/400 anonim ***** válasza:
Holnap majd újra linkeljük egymás görbéit!
2010. okt. 13. 10:11
 19/400 A kérdező kommentje:
ok :) akkor holnap reggel!
2010. okt. 13. 10:22
 20/400 A kérdező kommentje:

Szia,

azt hiszem nekem el kell fogadnom ez nem az én hónapon :(

[link]

És nálad mi újság?

2010. okt. 14. 08:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!