Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tennétek? - a lehető...

Mit tennétek? - a lehető legjobb időzítést keresem!

Figyelt kérdés
Bemásolom ide a tegnapi kérdésem és a folytatást:
2010. okt. 12. 14:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/400 A kérdező kommentje:

Szia,

Nekem stabilan lent maradt a hőm, íme:

[link]

Semmilyen tünetem nincs, ha nem mértem volna a hőm simán azt hinném, hogy túl vagyok a peteérésen és a tüszőrepedésen, és reménykednék mert minden más tünetem megvolt. De mint irtam én már a következő ciklusra készülök fejben :) remélem akkor szebb görbém lesz és ez csak a véletlen műve, hogy pont a 2. görbés hónapom ilyen lapos és alacsony lett... Mert az eddig eltelt 9 hónapban a babát szerettem volna, de ezt a görbét látva most egy rendes görbére vágyom ami megadja a babásodás esélyét. :)

2010. okt. 19. 13:30
 42/400 anonim ***** válasza:

Hát akkor szurkolok, hogy a köv. ciklusban szebb görbénk legyen! :)

Amúgy én még mindig nem vagyok biztos abban, hogy nem volt ovum...mert máshol meg azt mondják, hogy volt, méghozzá a 19. napon, csak még most fog emelkedni, tehát késői pém volt...

Okosabb csak a ciklus legvégén leszek úgy látszik...de bosszantó már ez, nem tudom mit higyjek. :(

2010. okt. 19. 13:49
 43/400 anonim ***** válasza:

Előző lapról az ex 11:16 vagyok :o)

Csak figyelgetlek még titeket.

Kedves kérdező, Nálad tényleg nincs ovuláció, kedves Másik, Nálad holnap fog kiderülni, hogy a 18-19 nap környékén volt-e ovu vagy sem. (Ha 36,7, vagy annál magasabb hőt mérsz, akkor megtörtént, ha nem, akkor nem. A hőmérsékleti második kivételszabály alapján...)

2010. okt. 19. 13:57
 44/400 anonim ***** válasza:
Köszönöm kedves utolsó válaszoló! Akkor úgy látom a holnapi napon mért hőm eldönt mindent! Ha 36,6 lesz vagy kevesebb, akkor már nem is reménykedem, hogy megtörténik az ovum, ha meg legalább 36,7, akkor megvolt! Akkor viszont a palástfű teámat is inni fogom ha minimum 36,7 lesz, ha kevesebb, akkor ebben a ciklusban már nem reménykedem tovább. Végre holnap pont lesz a végén! :)
2010. okt. 19. 15:04
 45/400 A kérdező kommentje:
Mi újság ma reggel?
2010. okt. 20. 07:52
 46/400 anonim ***** válasza:

Igen, igen, igen!!! :)))

Megvolt az ovum, most már biztos! Te hogy állsz kedves kérdező, semmi remény már neked erre a ciklusra? :(

Itt van a görbém, most már ilyen:

[link]

2010. okt. 20. 08:45
 47/400 A kérdező kommentje:

Szia,

nálam semmi a görbém továbbra is laposan kuszik :)

De örülök, hogy Neked végre elindult felfelé!

2010. okt. 20. 10:55
 48/400 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy nálad nincs változás. :(

De az jó, hogy ha emiatt nem szomorkodsz. Biztos jövő hónapban már szebb lesz neked is a görbéd!!

Én legszivesebben folyamatosan minden nap megosztanám veled még utána is, míg nem teherbe nem esünk! :) Mit szólnál hozzá, ha minden nap meg mindig felraknánk ide, mit változott? Vagy nincs kedved hozzá?

Remélem nem fog most már lecsökkenni a hőm...most már nem szabad neki tényleg.

2010. okt. 20. 13:13
 49/400 A kérdező kommentje:

Miért ne :) ime a kis laposkám...

[link]

2010. okt. 20. 13:59
 50/400 A kérdező kommentje:
És várlak holnap az emelkedő hőddel együtt!
2010. okt. 20. 14:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!