Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tennétek? - a lehető...

Mit tennétek? - a lehető legjobb időzítést keresem!

Figyelt kérdés
Bemásolom ide a tegnapi kérdésem és a folytatást:
2010. okt. 12. 14:50
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/400 anonim ***** válasza:

Szia Ria!

bocs, hogy ide írok, csak láttam, hogy másik kérdésnél is feltetted a görbéd, és ott tesztelésre buzdítottak...

Két dolog: a görbe ilyenkor nem néz ki "babásnak" vagy "nem babásnak", mert az ovulációt követően a hőmérséklet felmegy, és menstruációig általában fent is marad (esetleg picit visszaesik). A ciklusnak ebben a részében,m ahol tartasz, egyszerűen nincs aki megmondja...

A teszt meg nagy valószínűséggel negatív lenne, ha van baba, ha nincs.

Amennyiben nem észlelsz terhességi tüneteket (olyat, amit egyébként menstruáció előtt soha nem szoktál), akkor én nem tesztelnék a nem várt napja előtt...

Zsuzsi

(másik kérdés első válaszoló :o)

2010. okt. 25. 14:05
 72/400 A kérdező kommentje:

Szia Ria!

Én az első gyerkőcnél szedtem elevitet már a terhesség előtt és utána a 12. hétig, majd a szülés előtt 6 héttel újra kezdtem (ez volt az orvosi javaslat.)

Most nem szedek csak folsavat (mostani orvosom tanácsára :)

2010. okt. 25. 14:25
 73/400 A kérdező kommentje:

Hát úgy tűnik én nem tudok dönteni,hogy 36,5 vagy 36,6 legyek :)

Ilyen ma a görbém: [link]

S Neked?

2010. okt. 26. 08:26
 74/400 anonim ***** válasza:

Szia Adrienn!

Képzeld el, hogy ma emelkedett megint a hőm, tisztára furán néz már ki így a görbém ettől a cikkcakktól, és amikor reggel megtöröltem magamat, a wc papíron egy gombostűfejnyi kis piros pötty volt!!! Ilyet még soha nem tapasztaltam mensi előtt. Nagyon félek, hogy mégis mensi lesz belőle, de annyira furcsa ez nekem, tudom hogy valami nem stimmel!! Mégis főztem palástfűteát is inkább, amint megláttam ezt a pöttyöt, nem tudom mire vélni...

Itt a görbém ma:

[link]

2010. okt. 26. 08:41
 75/400 A kérdező kommentje:

Szia,

Ne aggódj! Ha baba van csak árt, ha meg nincs úgyse lesz az aggódástól! Az hogy ma megint emelkedett csak jó, a kis vér meg lehet beágyazódás is? vagy persze mensi kezdete is...de akkor itt a következő ciklus és majd ott sikerülhet. Most már hamarosan kiderül...

2010. okt. 26. 08:49
 76/400 A kérdező kommentje:
ja és nekem 8 hetes terhesen volt ilyen két napig csak nem gombostűnyi hanem több élénk piros vér...kellőképpen rosszul is lettem, de nem lett semmi baj. (doki azt mondta ilyenek vannak...és a babához semmi köze)
2010. okt. 26. 08:51
 77/400 anonim ***** válasza:
Képzeld, előbb megtöröltem magamat és piros volt a wc papír!! De nincs mensis görcsöm egyáltalán, csak piros volt, de már több!! Mindig pontosan szokott megjönni a mensim, akkor ez most mi a fene??? És akkor miért emelkedett meg a hőm?? Nagyon félek, hogy valami bajom van!
2010. okt. 26. 09:09
 78/400 A kérdező kommentje:

Szia,

Lehet most mégse lesz pontos, ez a sok aggódás is okozhatja, hogy esetleg hamarabb jön meg. Egyébként azóta mi újság?

2010. okt. 26. 14:18
 79/400 anonim ***** válasza:

Azóta annyi, hogy amikor megtöröltem wc papírral, már nem volt piros...

szóval szerintem néha pecsétel, aztán majd egyszer csak megjön, biztos megint időben fog megjönni...mert mindig pontosan jön.

2010. okt. 26. 15:18
 80/400 anonim ***** válasza:
és még annyi, hogy szúr jobb oldalt egy pontban a hasam aljánál.
2010. okt. 26. 15:19
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!