Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tennétek? - a lehető...

Mit tennétek? - a lehető legjobb időzítést keresem!

Figyelt kérdés
Bemásolom ide a tegnapi kérdésem és a folytatást:
2010. okt. 12. 14:50
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Adrienn, még ne add fel!! Még ebből lehet baba, ahogy Zsu mondja, meg szerintem még vissza is ugorhat magasabbra a hőd! Csak azt nem tudom hogy neked igazából mikor is van a nemvárt mensi???

Most már leszek minden nap, és tudom linkelni a görbémet.

Én most így állok. Elég ugrálósan kezdődött el ez a ciklusom és eléggé magas hővel, nekem ennél azért mindig alacsonyabban indult egy ciklus...

szóval most ilyen:

[link]

2010. nov. 1. 18:26
 112/400 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok!

Köszönöm a biztatást! Sajnos ma reggel megjött. Egyébként holnap teszteltem volna mert holnap van a párom szülinapja, és tök jó meglepi lett volna...most találhatok ki más ajándékot :)

Ime az új kezdő görbém: [link]

Ria: nekem az első pár nap mindig 36-35 és csak mensi után esik lejjebb....

2010. nov. 2. 05:08
 113/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Adrienn, sajnálom hogy megjött a mensid! De az viszont jó hogy egyből megjött, és nem hülyített be téged, mint ahogy velem tette, hogy előtte rózsaszíneztem picit! Inkább úgy lenne, hogy egyből megjön nálam is, ha már meg kell hogy jöjjön!

Akkor most te is új ciklust kezdesz, izgulhatunk és reménykedhetünk újra! :)

Én a 6. ciklusnapomnál tartok és ma így állok:

[link]

2010. nov. 2. 09:27
 114/400 A kérdező kommentje:

Szia,

[link]

stabil 36,6 vagyok :)

2010. nov. 3. 07:37
 115/400 anonim ***** válasza:

Szia!

Én most így állok:

[link]

2010. nov. 3. 09:38
 116/400 anonim ***** válasza:

Szia Adrienn!

Mára sem változott a hőm, így állok:

[link]

És Te?

2010. nov. 4. 08:32
 117/400 A kérdező kommentje:

Szia,

nehezen jutottam ma géphez...de így állok: [link]

olyan messze van még a péé... :( nekem a ciklushu 19-ére tervezi.

2010. nov. 4. 18:40
 118/400 anonim ***** válasza:

Türelem! Szerintem hip-hop eltelik az idő, nekem legalábbis gyorsnak tűnik az idő múlása. Nekem pedig a 17. napomra gondolja a ciklus.hu az ovumat, az egészen pontosan jövőhét szombat körül lesz. 1 hét az semmi, hamar eltelik. Eddig is valahogy úgy volt ovum: 17-18-19 napok környékén, úgy vettem észre. Már 3 görbéből meg lehet szépen állapítani.

Már amúgy vártam, hogy írj, mindig figyeltem mikor írsz. :)

2010. nov. 4. 18:51
 119/400 anonim ***** válasza:

Szia Adrienn!

Tegnap este picit éreztem kis petefészekfájdalmat, de nem jelentősen és nem sokáig. Ma reggel picit vizesnek éreztem magamat és felfedeztem hogy nyúlós lett a nyákom. Fogalmam sincs mi történik. Szerintem csak próbálkozik a szervezet, mert ez még azért nagyon korai lenne. De teljesen nyújtható volt a nyákom! De még csak a 9. ciklusnapomon vagyok és a hőm sem változott, annyi mint eddig:

[link]

2010. nov. 5. 08:38
 120/400 A kérdező kommentje:

Szia,

próbálok türelmes lenni :)

Igy állok ma: [link]

sajnos sok a meló mostanában igy csak estefelé jutok ide...de jönni fogok minden nap! :)

2010. nov. 5. 19:13
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!