Babázni vágyók! Ki hányadik dpo-n jár?
Ki mikorra nem várja? Mióta próbáloztok?
Én jövő hét vége felé (25-26) nem várom, 4.dponál tartok ☺️
Van, amit ebben a hónapban máshogy csináltatok mint eddig?
Miújság csajok hogy vagytok? :)
Kérdező,lassan 9 hetesek vagyunk🥰
Zsani
nálam minden oké, itt-ott néha fáj, néha néha van egy kis rosszullét, derékfájás, fáradtság, de összességében nem gáz:)
igeen, én holnap töltöm be a 9. hetet☺️ aztán jövő héten irány a doki újra ☺️ várom már, kicsit izgulok is hogy biztos minden rendben legyen.
te hogy vagy Zsani?
122, voltál ultrahangon? minden rendben?
olyan durva, így szalad az idő... 😱
remélem mostmár jobban leszel te is, tartósan ☺️
képzeld vettem szívhangfigyelőt, hiába hogy 16. héttől írják, hogy használható, már megtaláltam vele a picurt, igencsak aktív, mozog elég sokat 🤩
szerintem akkor megtaláltad te is, csak mozog ☺️
hallani én sem vagyok benne biztos hogy őt hallom, de volt hogy 1.5 percig is hallottam valamit, és emellett az érték is 130-150 volt :) aztán elmozdult, úgyhogy én biztos vagyok benne, hogy a picurt találtam meg ☺️
nem vagyok benne biztos, hogy a dobogást hallom, majd később ha rutinosabb leszek megmondom 😆 de számomra a szám látvanya is nyugtató, mert az biztosan a babához kapcsolódik:) illetve amit hallok is, mert nem mindenhol hallom, és akkor látom is a 140et.
csütörtökre kaptam időpontot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!