Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babázni vágyók! Ki hányadik...

Babázni vágyók! Ki hányadik dpo-n jár?

Figyelt kérdés

Ki mikorra nem várja? Mióta próbáloztok?

Én jövő hét vége felé (25-26) nem várom, 4.dponál tartok ☺️

Van, amit ebben a hónapban máshogy csináltatok mint eddig?

#DPO #babavárásvárása #várjukegyütt
2021. nov. 16. 21:28
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/246 A kérdező kommentje:

több ismerőstől is hallottam ezt az egész napos rosszullétet, mindenkinek azt mondták, túl kell rajta lenni... :/ kitartás!

következőre január elején megyek. idén még dolgozok, valahogy kibírom:) akkor nem vészes, előtte és utána vagyok zombi 😆 remélem gyorsan elmúlik 😄

2021. dec. 17. 18:08
 162/246 anonim ***** válasza:
100%
Sziiiasztok. Most vegeztem UH-n minden rendben szivhang is volt mar :) legközelebb januàr 6.án kell mennem.
2021. dec. 20. 10:56
 163/246 anonim ***** válasza:
100%
Jaaa Zsani voltam
2021. dec. 20. 10:57
 164/246 A kérdező kommentje:
nagyon örülök ☺️ hogy vagy?
2021. dec. 20. 17:10
 165/246 anonim ***** válasza:

Átálltam arra hogy egyik nap borzalom fel sem tudok kelni másik nap fel vagyok töltve😁 ma olyan jó napom volt éppen hogy volt émelygés. De tegnap… fél 1 től fél 5ig fetrengtem.. sültkrumplit es rántotthúst ettem ebedre.. ra egy fel orara pff.. amit àtéltem, gyomrom is belefájdult. Pedig nagyon jol esett. Úgy hogy sültkrumpli (meg talan a hús is) tuti kilőve😁 meglátjuk a holnapot. Olyan jó volt látni UH-n egész szépen kiábrázolódott🥰 látszott a monitoron hogy ver a szíve :) alig vàrom a következőt😍

Te hogy vagy? Maradt a fáradság gondolom.

Zsani

2021. dec. 20. 18:03
 166/246 A kérdező kommentje:

ez már félsiker akkor 😁 hátha még később a sült krumpli rántott hús is szóba jöhet ☺️ lehet most még megterheli a gyomrodat a zsírosabb étel 🤷

nekem szerencsére továbbra is csak a fáradékonyság van főbb tünetként☺️

2021. dec. 20. 20:25
 167/246 anonim ***** válasza:
Akkor lehet megúszod ennyivel😁 igen ,könnyebb kajákat eszek jóval pont ez miatt. Próbálom könnyiteni amennyire tudom. Hihetetlen mennyi minden változik pár mm-es csöppségek miatt🥰
2021. dec. 20. 21:02
 168/246 A kérdező kommentje:

nem mondom hogy nem rakoncátlankodik a gyomrom, savam van, nem esik jól enni, ilyesmik, de 1000x inkább ezek, mint az émelygés hányinger kombó 😄 és remélem marad is ennyiben az egész 😁

de igen, hihetetlen tényleg, még épphogy csak ott van, ott volt, már felborította a szervezetet🥰

2021. dec. 21. 08:11
 169/246 anonim ***** válasza:

Egész jól vagyok ma is képzeld el :) anyósom tanàcsára letettem mindent amit eddig szedtem 2 napja.. feminbion magnezium.. b6ot sem vettem be.. es azota vagyok jol😁😁 csak az a baj en sem igazan eszek.. es nem tudom így minden nelkül mennyire fog fejlődni a baba..

Te szedsz valamit? Meg azt szerettem volna még kérdezni, hogy védőnőt te kerestél már meg?

Zsani

2021. dec. 21. 08:53
 170/246 A kérdező kommentje:

na szuper, hátha át is ment rajtad a neheze ☺️ nyugi, a baba mindent elvesz, amire neki szüksége van. köldökzsinór még nincs, a szikhólyagból táplálkozik most még🙂

én elevitet, c és d vitamint szedek.

védőnőhöz, vérvételre csak jövőre megyek már, azt mondta a doki majd a következő alkalommal (jan. első hete) ad ezekre beutalót.

ma már én is jobban érzem magam, tegnap is energikusabb voltam, ma többet is bírtam enni napközben is ☺️

2021. dec. 21. 17:55
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!