Babázni vágyók! Ki hányadik dpo-n jár?
Ki mikorra nem várja? Mióta próbáloztok?
Én jövő hét vége felé (25-26) nem várom, 4.dponál tartok ☺️
Van, amit ebben a hónapban máshogy csináltatok mint eddig?
Hány hetes leszel akkor? :)
Zsani
Gratulalok :)
Kerdezo te hogy vagy? En borzalmasan :( a melleimtől már nem tudok aludni .. tegnap délig feküdtem a hányinger miatt.. folyton aludnék. Ma nagyon sok dolgom van, semmi erőm hozzá. Már most hányingerem van :( puffadok szinte nem jön rám semmi, olyan mintha lenyeltem volna egy nagy követ.. ha eszek valamit nem jó, ha nem eszek az mèg rosszabb..
huh kitartást! lassan jobb lesz.. jobbnak kell lennie 😀
a melleim nekem is érzékenyek, teltebbnek is érzem őket. szerencsére nem zavaróan, néha ha hasra fordulok, meg kell igazítani mert nyomódik 😆
én is iszonyúan fáradt vagyok, nehezen veszem rá magam bármire is, 10 óra alvás után se bírok kimászni az ágyból 😄 de mivel még dolgozok, meg kell erőltetnem magam... munkahelyen amúgy nincs semmi gondom, azt leszámítva hogy a farkaséhség rámtör néha 😀 a gyomrom nekem sem az igazi. hányingerem ugyan nincs, nem is igazán émelygek, csak fura. nem esik jól enni akármit, kívánós is vagyok. magamhoz képest nagyon keveset eszek, nem esik jól... ha bekajálok, büfögök mint a fene, puffad az alhasam.. farmerban sok ülés után kényelmetlen, nyom a farmer, leggingsben kényelmesebb 😀 +nem kívánom a kávét 🤷 pedig szeretem nagyon ☺️ és 1-2 szagtól falnak tudok menni, pedig szerettem (pl hal)
Legalább te jobb helyzetben vagy. Ezt a napot is átszenvedtem.. és most is folyamatosan emelygek.. alig ettem ma.. fogatmosni is most tudtam este nagy nehezen. Reggel semmiképp nem tudok. Bizom benne a 12.het utan jobban leszek, mert jelenleg megmozdulni nincs kedvem..
Zsani
Te is 6+1 hetes vagy ma?
Zsani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!