Babázni vágyók! Ki hányadik dpo-n jár?
Ki mikorra nem várja? Mióta próbáloztok?
Én jövő hét vége felé (25-26) nem várom, 4.dponál tartok ☺️
Van, amit ebben a hónapban máshogy csináltatok mint eddig?
Sziasztok 😊 természetesen nem bírtam várni 2 napot ezért ma reggel is csináltam egy tesztet 😅
Határozottan erősebb a vonal! 🥰 Csatolom a linket: [link]
(a tegnapi és tegnapelőtti a 92-es hozzászólásban van)
Suttogósan köszönöm 🙏
Clostis rásegítés volt csak (2.hónap), mert egy ideje a doki figyelte a peteérésem, de sajnos nem volt :)
Kedves 104-es :) nem tudom sajna mi lehet a gond :( ugyanarra az oldalra raktam fel a képeket, mint a 92-es hozzászólásban is :)
105: nekem tavaly márciusban volt egy missed ab 9 hetesen (akkor a baba 3 hónap alatt összejött).. A doki 3 hónap szünetet javasolt.. Majd miután letelt újra elkezdtünk próbálkozni, de nagyon rendszertelen volt a menstruációm.. Volt hogy 45 napra, de volt hogy 20 napra jött meg. Majd kiderült, hogy policisztásak a petefészkeim ami nehezíti a teherbeesést. Elmentem endokrinológushoz, többször is jártam vérvételen de mindent rendben találtak.
Aztán úgy ahogy beállt a ciklusom 30-35 napra, volt peteérés, de ovuláció nem. 4-5 hónapon keresztül ciszták lettek a meg nem repedt tüszőkből (majdnem 5 centisek, iszonyat fájdalom volt mindig mikor menstruációval megrepedt).. Aztán most májusban kezdtem női dokihoz járni középidőben 2 naponta uh-ra. Akkor volt utoljára ovulációm :) azóta nem, azért döntöttünk a Clostilbegyt mellett :)
Ezért is nagyon remélem, hogy ez a babóca már velünk marad 🙏 annyit küzdöttünk már.
Ne keseredj el, sikerülni fog!! 🥰 A barátnőméket tudom felhozni példának. A csajszinak mindig rendszeres menstruációja volt, középidőben szépen peteéréssel amit szokott is érezni mégis 10 hónap volt mire összejött a baba :) de összejött és ez a lényeg! Azóta már 8 hónapos a kislánya ❤️
Igen, tudom hogy az én félévem kutyafüle a tiétekhez képest, ráadásul tudom azt is, hogy sokan összetennék a kezüket már egy rendszeres mensiért is :/ épp ezért csodálok minden nőt, akinek ennyi nehézség árán is, de sikerül, és kitartanak, és borzasztó energiát tudtok adni nekünk is, többek között ezért is olvasgatom a gyakorit, mert annyi szép sikertörténet van a végére és mindenkivel együtt örülök ☺️
Tüneteid vannak? Mikor szeretnél még tesztelni? Vagy dokihoz menni?
Tünetem annyi, hogy a derekam fáj minden nap egy kicsit (de ez már 1 hete kb.) valamint néha enyhe mensiszerű görcseim vannak :) ez az előző terhességemnél ugyanígy volt :)
Viszont ami új, hogy nem kívánom a kávét 😅 ami hihetetlen számomra, mert amúgy imádom 😅 tünet egyelőre ennyi, de szerintem korai lenne bármi más :)
Dokim azt mondta akkor jelentkezzek be ha min. 1 hetet késik. Tehát csak valamikor a jövő hét második felében megyek :)
Tesztelni szerintem még 1x fogok 2 nap múlva, de csak azért hogy erősödik e a csík :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!