Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babázni vágyók! Ki hányadik...

Babázni vágyók! Ki hányadik dpo-n jár?

Figyelt kérdés

Ki mikorra nem várja? Mióta próbáloztok?

Én jövő hét vége felé (25-26) nem várom, 4.dponál tartok ☺️

Van, amit ebben a hónapban máshogy csináltatok mint eddig?

#DPO #babavárásvárása #várjukegyütt
2021. nov. 16. 21:28
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/246 anonim ***** válasza:
91%

Sziasztok 😊 természetesen nem bírtam várni 2 napot ezért ma reggel is csináltam egy tesztet 😅

Határozottan erősebb a vonal! 🥰 Csatolom a linket: [link]

(a tegnapi és tegnapelőtti a 92-es hozzászólásban van)

2021. nov. 30. 07:02
 102/246 anonim ***** válasza:
100%
Csak így tovább, határozottan erősödik 🙏 de még mindig suttogósan gratulálok :) 2 év után sikerült ugye? Volt valami beavatkozás (inszem/lombik)? Csodálatos karácsonyi ajándék lesz akkor :) ❤️
2021. nov. 30. 07:23
 103/246 anonim ***** válasza:
100%

Suttogósan köszönöm 🙏

Clostis rásegítés volt csak (2.hónap), mert egy ideje a doki figyelte a peteérésem, de sajnos nem volt :)

2021. nov. 30. 07:33
 104/246 anonim ***** válasza:
100%
Nekem valamiért nem adja be a képet :( nem tudom megnézni :/
2021. nov. 30. 07:43
 105/246 anonim ***** válasza:
100%
Volt valami jele annak, hogy nem volt peteérés? Mi féléve próbálkozunk, majd 1 évnél szeretnénk elmenni dokihoz (reméljük nem ketül rá sor). Rendszeresek a mensijeim, 28-30napra jön meg mindig, peteérést is szoktam érezni, megvan a nyák, meg a szúrást is szoktam érezni, kb ott ahova beteszi mindig a naptár az ovumat. Most volt az első ovutesztes hónap, az is stimmel. De olvastam, hogy a rendszeres és normális ifőben jelentkező vérzés mellett is lehet olyan, hogy nincs peteérés :( és ez aggaszt. 1x voltam hormonvizsgálaton más miatt, ott minden "aranyközépút" volt. Egyedül a pajzsmirigyrmmel voltak problémáim az utóbbi években, hol alul, hol túlműködött, de 2 éve stabilan 2,05-2,1 a szintje. Viszont azt is olvastam, hogy babához 2 alá kellene vinni bőven :/
2021. nov. 30. 07:52
 106/246 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 104-es :) nem tudom sajna mi lehet a gond :( ugyanarra az oldalra raktam fel a képeket, mint a 92-es hozzászólásban is :)

105: nekem tavaly márciusban volt egy missed ab 9 hetesen (akkor a baba 3 hónap alatt összejött).. A doki 3 hónap szünetet javasolt.. Majd miután letelt újra elkezdtünk próbálkozni, de nagyon rendszertelen volt a menstruációm.. Volt hogy 45 napra, de volt hogy 20 napra jött meg. Majd kiderült, hogy policisztásak a petefészkeim ami nehezíti a teherbeesést. Elmentem endokrinológushoz, többször is jártam vérvételen de mindent rendben találtak.

Aztán úgy ahogy beállt a ciklusom 30-35 napra, volt peteérés, de ovuláció nem. 4-5 hónapon keresztül ciszták lettek a meg nem repedt tüszőkből (majdnem 5 centisek, iszonyat fájdalom volt mindig mikor menstruációval megrepedt).. Aztán most májusban kezdtem női dokihoz járni középidőben 2 naponta uh-ra. Akkor volt utoljára ovulációm :) azóta nem, azért döntöttünk a Clostilbegyt mellett :)

Ezért is nagyon remélem, hogy ez a babóca már velünk marad 🙏 annyit küzdöttünk már.

Ne keseredj el, sikerülni fog!! 🥰 A barátnőméket tudom felhozni példának. A csajszinak mindig rendszeres menstruációja volt, középidőben szépen peteéréssel amit szokott is érezni mégis 10 hónap volt mire összejött a baba :) de összejött és ez a lényeg! Azóta már 8 hónapos a kislánya ❤️

2021. nov. 30. 08:42
 107/246 anonim ***** válasza:
100%

Igen, tudom hogy az én félévem kutyafüle a tiétekhez képest, ráadásul tudom azt is, hogy sokan összetennék a kezüket már egy rendszeres mensiért is :/ épp ezért csodálok minden nőt, akinek ennyi nehézség árán is, de sikerül, és kitartanak, és borzasztó energiát tudtok adni nekünk is, többek között ezért is olvasgatom a gyakorit, mert annyi szép sikertörténet van a végére és mindenkivel együtt örülök ☺️

Tüneteid vannak? Mikor szeretnél még tesztelni? Vagy dokihoz menni?

2021. nov. 30. 09:18
 108/246 anonim ***** válasza:
100%

Tünetem annyi, hogy a derekam fáj minden nap egy kicsit (de ez már 1 hete kb.) valamint néha enyhe mensiszerű görcseim vannak :) ez az előző terhességemnél ugyanígy volt :)

Viszont ami új, hogy nem kívánom a kávét 😅 ami hihetetlen számomra, mert amúgy imádom 😅 tünet egyelőre ennyi, de szerintem korai lenne bármi más :)

Dokim azt mondta akkor jelentkezzek be ha min. 1 hetet késik. Tehát csak valamikor a jövő hét második felében megyek :)

Tesztelni szerintem még 1x fogok 2 nap múlva, de csak azért hogy erősödik e a csík :)

2021. nov. 30. 09:46
 109/246 anonim ***** válasza:
100%
104-es vagyok. Most jöttünk az ügyeletről annyira begörcsöltem fel 9 magassagaban hogy parom bevitt. Ugye szepen erosodo tesztjeim vannak 1 hete kesik. Megvizsgalt a doki, nem erzett újjal semmit es UH-n nem is latott terhesseget :( 12mm a nyalkahartya. kért HCG-t majd 2 körül lesz eredmeny. Ugy hogy nem tudom hogy nalunk van e baba :( görcsölés elmult. Verzes nincs. Varnunk kell. Kerlek titeket szurkoljatok nekunk :( nagyon elvagyok keseredve.
2021. nov. 30. 11:58
 110/246 anonim ***** válasza:
100%
Most kaptam meg a beta HCG eredményt 626 lett. Nem nagyon magas?
2021. nov. 30. 15:22
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!