Babázni vágyók! Ki hányadik dpo-n jár?
Ki mikorra nem várja? Mióta próbáloztok?
Én jövő hét vége felé (25-26) nem várom, 4.dponál tartok ☺️
Van, amit ebben a hónapban máshogy csináltatok mint eddig?
50-51 vagyok. Hát jól lepontoztak, de látom, nem csak engem.. nem tudom, kiket zavar ez.. de mindegy. Gondolom, engem azért pontoztak le, mert arra a kérdésre nem válaszoltam, hogy csináltam-e valamit másképp.
Igazság szerint elfelejtettem rá válaszolni.. de akkor most pótolom:
Paleozom pár hónapja, mert endometriózisom van, és olvastam, hogy ez sokaknál segített. Veszítenivalóm nincs.. Viszont ez a férjem problémáján nem segít, úgyhogy nem tudom, mennyit fog számítani, de ugyebár 1 egészséges spermium is elég a babához, úgyhogy én reménykedem azért. 😊
Gratulálok 52-es 🥰🙏
58: ne haragudj, azt hittem az első válaszoló szórakozott még.
neked pedig gratulálok!🥰
60: persze! :) nem a legszebb az én hőgörbém... most kivételesen a ciklus.hu jó helyre húzta az ovut is 😄 a ma reggeli tesztem jóval erősebb, mint az előző 😊
íme a hőgörbém:
de hamarosan abba is fogom hagyni szerintem, mert most elindult lefelé, és hiába tudom hogy az nem garancia semmire, de megijedtem kicsit emiatt még a teszt előtt😄
61: szerintem nem azért lettél lepontozva, mert valamire nem válaszoltál... szimplán ezzel szórakoznak néhányan...
drukkolok nektek!😊
39 vagyok. Gratulálok a pozit tesztelőknek :)
Nekem sajnos időre megjött, szóval új ciklus új remény :)
Mindenkinek a legjobbakat kívánom ❤
Sziasztok :) 9.dpo-n járok. Krémes és vizes folyásom van egyszerre (tudom, hogy a vizes folyás mensi előjel). Jövő hét szerdára nem várom. Szerintetek veszett ez a hónap is vagy van még remény? :(
49-es voltam.
63, tessék 😊
64: köszi!🥰
65: ezt ennyiből nem lehet megmondani:/ te ismered a tested, ha ez másabb most mint szokott lenni, lehet hogy jót jelent. viszont ha ezt már a baba okozza, lehet hogy egy 10es teszt is pozitív lenne már holnap reggel ☺️
Köszönöm a válaszokat 😊
Nem tudom, hogy teszteljek e, nagyon félek a negatív eredménytől :(
65-ös voltam.
Sziasztok! Gratulálok a pozitív teszteseknek! :)
Én a 11-es vagyok. Ma vagyok a 11 dpo-n, és még nem jött meg. 🙏
Tegnap egész nap erős krémes folyásom volt. Este tv-t néztünk, hirtelen beleszúrt a hasamba, hányingerem lett, levert a víz. Kirohantam a mosdóba, de el is múlt a rosszullét, viszont a wc papíron rózsaszínes nyák volt. El is könyveltem, hogy ennyi volt (szombatot is barnáztam kicsit de az is elmúlt) azóta semmi. Folyásom sincs. Teszt természetesen negatív. :(
Igazából nem tudom mit gondoljak. Néha görcsölök erősen, de aztán az is elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!