Babázni vágyók! Ki hányadik dpo-n jár?
Ki mikorra nem várja? Mióta próbáloztok?
Én jövő hét vége felé (25-26) nem várom, 4.dponál tartok ☺️
Van, amit ebben a hónapban máshogy csináltatok mint eddig?
Szerintem nem magas. Barátnőmnek 15.dpo-n 800 volt tehát egy nap késésnél. Egy baba volt. Nekem 15.dpo-n 127 volt szintén egy babával.
Sajnos a hcg értéke baromi nagy intervallumban mozog. Ilyenkor egy eredmény nem is igazán egy eredmény. Ugye 2-3nap eltéréssel kell, hogy kb duplázódjon. Akkor lehet fejlődő terhességről beszélni. Minden esetre az érték szép és terhes vagy. Uh korai lehetett, bár fura, hogy semmi utaló jel nem volt. Felritkulás vagy akármi. Nagyon drukkolok, hogy jól alakuljon. Mész még egy vérvételre?
Sziia :) tegnap megnézett a doki hasi UH-val már látta h vaskos a nyàlkahártya de petezsák nem volt sajnos. A keddi UH hüvelyivel készült. Nem értem a tegnapit miert hasival csinálta. Vett megint HCG-t 626-ról 1000-re nőtt :) teljesen rendben van. 9.én csütörtökön kell újra mennem. Ma vagyok am 5+1 hetes :) egész nap èmelygek egyre többször, ég a gyomrom, cicimről ne is beszèljünk. Meglàtjuk csütörtökön mit lát a doki.
114 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!