Babázni vágyók! Ki hányadik dpo-n jár?
Ki mikorra nem várja? Mióta próbáloztok?
Én jövő hét vége felé (25-26) nem várom, 4.dponál tartok ☺️
Van, amit ebben a hónapban máshogy csináltatok mint eddig?
sziasztok!
ma voltam dokinál, minden rendben, szívhang is volt már :)
Nagyon örülök :) mit mondtak hány hetes vagy? Tüneteid vannak?
Én azóta màr hányok is :( borzalmas napjaim vannak.. túl élem őket és ennyi. Nem a règi vagyok :(
Zsani
a 7+0 vagyok ma:)
iszonyatosan fáradt vagyok, keveset eszek, nem is igazán esik jól, de érzem amikor már tényleg kell. a húsoktól főzés közben rosszul vagyok, mármint a szaguktól. ezzel még ki is békülnék, de a fáradtság... iszonyú 😔 10-12 óra alvás után is úgy mászok ki az ágyból, mint aki 1 órát aludt, de muszáj mert menni kell dolgozni...
remélem gyorsan átmegy rajtad ez a hányósdi, és visszakapod önmagad ☺️
Hetfőn megyek UH-ra ott majd azért mondom ezt. Az a baj hogy 0-24 ben vagyok rosszul :( nem időszakos hanem reggeltől estig .. nagyon terhelő tud lenni :(
A fáradság sem kellemes.. lányommal én is akárhol eltudtam volna aludni😁 de lényeg hogy rendben van minden :) mikor kell menned következő UH-ra? Nem tudsz elmenni táppénzre? Hogy tudj pihenni.
Zsani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!