Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babázni vágyók! Ki hányadik...

Babázni vágyók! Ki hányadik dpo-n jár?

Figyelt kérdés

Ki mikorra nem várja? Mióta próbáloztok?

Én jövő hét vége felé (25-26) nem várom, 4.dponál tartok ☺️

Van, amit ebben a hónapban máshogy csináltatok mint eddig?

#DPO #babavárásvárása #várjukegyütt
2021. nov. 16. 21:28
 191/246 anonim ***** válasza:
Én is :) 8:00 nagyon várom mar
2022. jan. 3. 14:25
 192/246 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Voltunk az uh-n végül egy nappal előbb mehettem, láttuk a kis apróságot és a szívét ahogy dobog🥰 az uh szerint ma vagyok 7 hetes+ 4 napos ( 8+1 az applikáció szerint)

Volt egy hét amikor alig tudtam enni, rengeteg a savam, főleg esténként. Éjszaka többször felkelek, nem alszom túl jól. Van egy rossz íz a számba amitől nehéz rá vennem magam hogy egyek..

Holnap lesz a bejelentés a családnak :)

122es voltam :)

2022. jan. 4. 13:11
 193/246 anonim ***** válasza:

Neked is akkor kicsit kisebb :) nekem is 4 nappal mérték kisebbnek. CRL mennyi volt? Nem tudom behozta e a lemaradást vagy maradt kisebb :) csütörtökön kiderül. Örülök hogy minden rendben🥰

Zsani

2022. jan. 4. 13:20
 194/246 anonim ***** válasza:
100%
Sziiasztok! Meg volt az UH CRL : 28 mm :) 9+4 nek irta a gép. Mensi szerint 9+6 vagyok. Nagyon mocorgott szó szerint ugràlt🥰 olyan jó volt látni. Február 2.án kell újra mennem. Szépen vert a szíve. Alig várom hogy ujra lássam.❤️
2022. jan. 6. 12:38
 195/246 A kérdező kommentje:

sziasztok!

voltam ma én is dokinál:) nekem előző vizsgálatkor 1.05 cm volt, most viszont 3.6cm, 10+3nak írta a gép. hogy ez hogyan lehetséges, azt nem tudom, de már 5 nappal előrébb hozta a doki a kiírt időpontot is 😄 pedig biztosan 9+6nál járunk, hiszen megvan az ovu időpontja is🤷 (mensi szerint nekem nem épp releváns, mert hosszú a ciklus. de doki szerint épp annak felel meg a kora, mérete) elvileg ugyanúgy fejlődnek ilyenkor még.. gyakorlatilag lehet az én babám nagyobb lesz?!🤷 sebaj, a lényeg hogy legyen egészséges 🥰 egyébként minden rendben vele, kalimpált jobbra-balra, dobog a kis szíve. hasonló hangot hallottam, mint itthon a szívhangfigyelővel 🙂

talán már én is jobban vagyok, rájöttem, ha kezdem érezni hogy sz.rakodik a gyomrom, savam, enni kell. lehetőleg nem cukrosat, édeset, mert az még meglöki a savat. a háztartási keksz is...

2022. jan. 6. 20:35
 196/246 anonim ***** válasza:

Ezek a később/előbb fogant dolgokat én sem igazán értem😁 de nem is foglalkozom vele. Láttuk kezét lábát nagyon aktív volt elég ennyi. Meg hát 2 nap.. még a gép is elméret 2 mm mert ugye naponta nőnek most 1 mm. Én öklendezem még mindig mindennap. Ma egy hajszáll tartotta a hányást is. Na meg ez a puffadás ami kikészít.. főképp így este. Majd kidurranok. Szívhang hallgatóval még mindig semmi… de most UH -n olyan hangosan és szépen vert a szíve. Majd olyan 11 hetesen megpróbálom nem zaklatom vele😁 UH gép elől is elugrált úgy tudtuk megmérni hogy lefotozta a doki majd mocorgott😁

Mikor kell menned genetikára?

Zsani

2022. jan. 6. 20:43
 197/246 A kérdező kommentje:

nekem a puffadas szerencsére elmúlt, egy részeg férfi is megirigyelte volna a böfögéseimet 😂

azt hiszem nálunk is úgy mért a doki, hogy kimerevítette a képet:)

3 hét múlva megyek a genetikai uhra

2022. jan. 6. 22:10
 198/246 anonim ***** válasza:
Nekem picit később adott időpontot 13+4 leszek. Remélem nem lesz késő. Majdnem egy hónap múlva megyek. Hogy fogom kibirni😁 lehet megmondják hogy fiu vagy lány 🤭
2022. jan. 7. 07:07
 199/246 A kérdező kommentje:

én épp 13+0 leszek aznap:)

most kértem képet és kaptam is.. hát nem tudom mit látni a lába között, de még lehet amúgy is korai:)

2022. jan. 7. 07:21
 200/246 anonim ***** válasza:
Mi is kaptunk kepet :) de semmi nem látszódik.
2022. jan. 7. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!