Babázni vágyók! Ki hányadik dpo-n jár?
Ki mikorra nem várja? Mióta próbáloztok?
Én jövő hét vége felé (25-26) nem várom, 4.dponál tartok ☺️
Van, amit ebben a hónapban máshogy csináltatok mint eddig?
Nekem lemondtàk a mai UH-t mert beteg lett az ultrahangos hölgy :( az életkedvem is elment.. 4 D re mentünk volna. Holnap védnőnő ,szerdán genetikai UH ,ma 13+3 hetes elég aktív ma egyre erősebben érzem :) még mindig öklendezek .. talàn egyszer elmúlik vagy nem😆
Zsani
Meg volt a genetikai UH :) minden rendben, fiút mondott elsőre a doki😇 CRL 83 mm volt 14+1 napnak felel meg pedig mensi szerint ma vagyok 13+5 😁 nagyon jó volt végre látni😍 kérdező miújság?
Zsani
oh sajnálom hogy lemondták a 4d-t. bepótoljátok mostanában, vagy majd a későbbiekben mentek?
örülök hogy minden rendben nálatok 🥰
én méretek szerint 14+2nél járok ma, nekem is fiút mondott a doki☺️ mensi szerint 14+5, egyébként meg 13+5 ami biztos 😆 másfél hete 67mm volt a kislegény :)
szerencsére nekem továbbra sincs tünetem 🙏 max hogy könnyen elfáradok:)) én még mindig nem érzem őt mozogni.. de majd hamarosan ☺️
Örülök hogy minden rendben nálatok csajok! 😊 Mi holnap megyünk a 12 hetes Uh-ra már nagyon várom, elvileg 12+3 vagyok, de majd holnap kiderül mit mondanak 😊
Én is fiúnak érzem a babát de majd március közepére tervezzük a “nem leleplező partyt “ amikor már olyan 17-18 hetes leszek :)
122- es, Heni voltam :)
Sziasztok!
Megjöttem a pénteki Uh-val és nagyon szépen megnőttünk. 🥰 5 nappal idősebb mint az első uh-n megállapított. Ma 13+2 , egy nappal több mint a mensi szerinti :)
Igen, 3 helyett kaptunk 8 képet 🥰
64mm :)
Ó de régi ez a kérdés.
Én vagyok a második válaszoló, akiről azt hitte a kérdező, hogy troll...
Tegnap lettem 18 hetes
Gratulálok :))
Én pedig a 11-es,ma vagyok 6+1 hetes és volt szívhang is ma :)
En ma vagy kerek 17 hetes :) szépen gömbölyödünk🥳😍
Zsani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!