Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babázni vágyók! Ki hányadik...

Babázni vágyók! Ki hányadik dpo-n jár?

Figyelt kérdés

Ki mikorra nem várja? Mióta próbáloztok?

Én jövő hét vége felé (25-26) nem várom, 4.dponál tartok ☺️

Van, amit ebben a hónapban máshogy csináltatok mint eddig?

#DPO #babavárásvárása #várjukegyütt
2021. nov. 16. 21:28
 201/246 A kérdező kommentje:

sziasztok!

hogy vagytok lányok? ☺️

én kezdek visszatérni a normál önmagamhoz :) tudok enni, több erőm van, elmúlt a gyomorsav, a hányinger-hányás és már a 12. hetet is betöltöttük, hétvégén már a 13at is:)

2022. jan. 20. 12:58
 202/246 anonim ***** válasza:

Sziiia. Mi holnap 12 hetesek :) én érzem néha amikor mocorog ilyen pukkanás szerűséget, főképp ha össze vagyok görnyedve egyre többször. Szívhangot 10 hetesen megtaláltam azóta is mindennap szépen meg van. Tünetek.. háát.. nem az igazi ma is még fogmosás közben öklendeztem.. étvágy viszont van😁 úgy vagyok jól ha mindig rágcsálok valamit. Állandóan pisilek.. és komolyan nem túlzok hogy àllandóan.. így az éjszakáim borzalmasak.. napközben pedig sokszor álmos vagyok. De itt a 6 éves a háztartás főzés.. tegnap is du fél 5 re vègeztem mindennel. Úgy hogy én inkàbb azt mondom alakul.. van már előtejem az első babánál vége felé volt csak😃 31.én megyünk 4D UH- ra :) 2.án genetikára aztán védőnő. Szépen kerekedik am a pocakom sokan el sem hiszik hogy még csak 12 hetes. Túl vagyunk a költözésen is végre. 2 hete költöztünk be az új lakásba🥰

Zsani :)

2022. jan. 20. 15:47
 203/246 A kérdező kommentje:

oh, de durva (és tök jó) hogy már most érzed és látszik is😯😁 bár gondolom az is számít, hogy 2. gyerkőc:) nekem nem igazán látni, bár vékonynak nem mondanám magam, egy kis plusz van rajtam 😄 kissé kerekebb az alhasam, de ez nagyon nem látszik azért:)

fogmosás közben én is prímán tudok öklendezni időnként 😂 a pisilés nekem már jobb, 1x-2x ébredek csak éjjelente, de próbálok figyelni rá hogy estefelé ne sokat igyak már:)

a 4d nem korai? vagy inkább a neme miatt mentek rá?

én az állami genetikai uhn túl vagyok, de nem igazán vagyok tőle elragadtatva, se az orvostól aki csinálta... mármint az alaposságtól, úgyhogy magánba is elmegyünk. egyébként azt mondta minden rendben van 😊

jaj de jó, legyetek boldogok az új lakásban 😊

2022. jan. 22. 08:26
 204/246 anonim ***** válasza:

Ép ezért megyünk 4D-re. Mert itt nálunk majd a hivatalos genetika 2.án nem lesz alapos. Ott viszont 4D mindent megnéznek első babàval is voltam és nagyon elégedetten tàvoztunk. Úgy h leginkább ez miatt nem a baba mozi miatt :) én is szeretném mar ezt hallani hogy minden okè. Még 9 nap😩 hatalmas hasam van már bő pulcsiban is làtni.. mi lesz a végéig😃februàrba már mindenképp vennem kell kismama ruhákat :) nagyon sokat szàmít az hogy 2. baba.

Zsani

2022. jan. 22. 09:07
 205/246 A kérdező kommentje:

jaj értem, akkor ez inkább a biztonsági alaposág miatti.. szomorú hogy erre kell rászánni magunkat, meg a pénzt, mert az állami egy rakás kaki sokszor :/ nyilván mindent megér, csak na...

biztosan minden rendben lesz! 🥰

2022. jan. 22. 09:25
 206/246 anonim ***** válasza:

Hát ilyen 20.000.- körül lesz igen. De ahogy írod mindent megér. :) te most akkor mikor mész UH- ra? :)

Zsani

2022. jan. 22. 11:26
 207/246 A kérdező kommentje:
hétfőn :)
2022. jan. 22. 11:27
 208/246 anonim ***** válasza:
De ez akkor genetika vagy milyen UH lesz?
2022. jan. 22. 15:49
 209/246 A kérdező kommentje:
genetikai igen
2022. jan. 23. 00:02
 210/246 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Bocsi kicsit eltűntem, közben haza utaztunk a családhoz, megvolt a bejelentés is. :)

Jövő héten pénteken megyek a 12 hetes Uh-ra, akkor leszek 12+4 hetes. Már nagyon várjuk 😊

Én is jobban vagyok, most inkább fáradtabbnak érzem magam.. kora este tudnék aludni :)

2022. jan. 29. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!