Babázni vágyók! Ki hányadik dpo-n jár?
Ki mikorra nem várja? Mióta próbáloztok?
Én jövő hét vége felé (25-26) nem várom, 4.dponál tartok ☺️
Van, amit ebben a hónapban máshogy csináltatok mint eddig?
Én most dugtam két perce, de már most terhestüneteket produkálok mintha nőtt volna a hasam. Csináltam egy tesztet de negatív nem baj én tudom hogy terhes vagyok mert rágörcsölök és itt kell a jónépet idegesítenem azzal, hogy korán kezdtem el képzelegni.
(Irónia)
🤣🤣🤣
látom a humorérzéked a helyén 🤣
az ilyeneket én sem szeretem, amikor beképzelnek bármit is az emberek/nők, meg az extrakorán teszteléseket sem szeretem, max. ha orvosilag indokolt. egy nagyon korai pozi tesztnek nem feltétlenül van jelentősége, ellenben a pénzt szórni lehet vele, meg a környezetet terhelni szennyezni 😅
Fenébe, pedig most akartam írni, hogy a 241. dpo-n vagyok :D
Hajrá, kívánom hogy mi' hamarabb babázhass 😊
Az a baj, hogy a hold felkeltével egyenesen arányosan megnő a trollok száma (éjszakai lények). Későn kérdeztél, reggel eltudod kerülni őket. De vigyázz akkor meg jönnek a hajnali véranyák, pl.én akik a kialvatlanság miatt extra bunkók.
Délelőtt, délután, amikor a trollok még alszanak, a véranyák meg levegőztetik a kölyköt akkor kell kiírni a kérdést.
Én nem vagyok troll
2-es válaszoló vagyok
2-es válaszoló! Gratulálunk neked :)
Én 5DPO-n vagyok, és most végre ténylegesen biztosra tudom az ovuláció időpontját, mert ebben a ciklusban használtam először LH-tesztet; kiderült, hogy a véltnél 5 nappal később ovulálok. Úgyhogy most jól belőttük, remélem, sikerrel :))))
Szia!
26.-ra nem várom.
Első baba,első próbálkozós hónap.:)
Az ovumat csak naptár és megérzés alapján lőttük be,sajnos különböző munkarendek miatt nem mindig tudunk kétnaponta együtt lenni,de azért nagyon izgulok!
Írj majd miújság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!