Babázni vágyók! Ki hányadik dpo-n jár?
Ki mikorra nem várja? Mióta próbáloztok?
Én jövő hét vége felé (25-26) nem várom, 4.dponál tartok ☺️
Van, amit ebben a hónapban máshogy csináltatok mint eddig?
Sziasztok. En hetfore nem varom. Tuneteim: feszulo,erzekeny mell
Hangulatingadozas, faradekonyabb vagyok. Nincs sok tunetem de bizom benne hogy sikerult🙏
23-as. Nekem is fáj a hasam, hétfőre nem várom. Éjjel nagyon nagyon fájt, aludni se tudtam. Kitartást és drukkolok nektek ❤️
11-es voltam.
K.
21 vagyok, kedves 19-es, az is jó, ha peteérés legalább van, hát még tüszőrepedés :D Pár nap és kiderül :)
Én ma is teszteltem, facelle 11.dpo = negatív (kisfiammal ekkor ez a teszt már nagyon halvány időn belüli pozitív volt)
Még egy gyermeket szeretnénk, utána harmadikat már nem, így úgy terveztem 8-9.dpo-tól, ha valami fura, akkor tesztelgetek, érdekel mikor lesz leghamarabb látható pozitív teszt. :)
Egyébként érdekes, mert volt már egy kémiaim is, akkor is 11.dpo-n pozitívat teszteltem. Ezért ma egy kicsit kezd elszaladni a reményem, de majd csak lesz valahogy. Nem sietünk sehova, jönni fog majd, ha jönni szeretne az új kis csoda. Remélhetőleg nem kell 7 évet várni rá, mint a kisfiúnkra :( :)
Kedves 18-as, te hogy vagy? Teszteltél újra? Megy a drukk!
gratulálok! ☺️ remélem mindenki babázni fog hamarosan 🥰
én a 9. napon járok, ma reggel volt a legmagasabb a hőm az egész ciklusban. remélem jót jelent, de majd elválik, majd pár nap múlva tesztelek.
24es, teszteltél esetleg?☺️ a hasfajás nem feltétlenül jelent semmit.. :/ se jót se rosszat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!