Akinek minden hormonja rendben volt(peteèrese is volt)csak
sok ideig nem jött össze a baba ès ezèrt clostylbegytet
ìrt fel az orvosa plussz tüszőrepesztőt,hogy biztosan
megrepedjenek a tüszői annak hanyadik ciklusban sikerült
a baba?
Figyelt kérdés
Nekem minden hormonom rendben van màr, csak a prolaktin volt 300 fölött picivel,de azòta màr 178-ra visszament gyògyszerrel(Amit teherbeesèsig szednem kell, plussz 12. Hètig majd, ha összejön),ùgyhogy ez se lehet majd a problèma stimulàlàskor.Jövő hònapban kezdem majd el,ha ebben a hònapban nem jönne össze.1 ève volt egy terhessègem,amit 21 hetesen megszakìtottak ès azòta màr rendbe jöttek a hormonjaim..Tsh is rendben van ,ami 1,33 most, de az màr egyből helyrejött a terhessèg megszakìtàs utàn.Februàrban mintha elkezdődött volna valami, de elkezdtem görcsölni ès ròzsaszínes pecsètelgetèsre lettem figyelmes,ami mèg sosem volt nekem ,plussz rà egy napra elkezdtem vèrezni,ùgyhogy elengedtem a dolgot.Azòta semmi....Ezèrt kèrdeztem rà a dokinàl a clostyra...Azt mondta "persze, nincs akadàlya"màr ajànlani is akarta ès ezutàn mondta,hogy ad tüszőrepesztőt is,hogy biztosan megrepedjenek a tüszők...Kinek mik a tapasztalatai???
Nekem a második hónapban. Előtte minden értékem jó volt, de másfél évig nem jött a baba. Semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam a gyógyszerek szedése miatt. A méhpempő, gyógyteák, vitaminok stb. nem segítettek sajnos, pedig egy vagyont elköltöttem rájuk.
2021. okt. 7. 13:31
2/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szèpen köszönöm a vàlaszt :) remèlem nekem is segìteni fog.Mennyit szedtèl 5 napon keresztül?Gondolom mivel volt peteèrèsed àltalàban,ìgy 5x1-et?
2021. okt. 7. 13:40
3/11 anonim válasza:
Igen, 5 napig, de 5x2 kellett. Nem stimulált túl így sem. Annyi különbség volt a gyógyszeres és a természetes peteérés között, hogy gyógyszerrel mindig két tüsző érett meg, anélkül pedig egy. Örültem volna az ikreknek, de végül egy baba lett, hiába volt kettő tüszőm.
Ha èn is kettőt szedek 5 napon àt ès tüszőrepesztőt kapok,akkor ùgy nem lehet túl stimulàlni?Nem èrtek hozzà, csak azèrt kèrdezem 😅
2021. okt. 7. 16:40
7/11 anonim válasza:
Ezt nem tudom😊 Igen kaptam. Nekem nem okozott gondot a kettő, plusz a tüszőrepesztő. Szedd úgy ahogy az orvosod mondja, az a biztos.
2021. okt. 7. 18:40
8/11 A kérdező kommentje:
Èrtem,köszönöm ❤ 😊De jò lenne,ha nekem is összejönne a babòca 😊 règòta vàrjuk màr,remèlem ezùttal egèszsèges lesz 😕
2021. okt. 8. 07:46
9/11 anonim válasza:
Elnézést, de szeretném megkérdezni (én is még csak most kezdek jártas lenni benne) hogyha van peteérés akkor miért kell a stimulálás? Nekem van domináns tüsző mindig és az orvosom csak Ovitrelle injekciót fog adni. Kellene más is? A kérdezőnek van peteérése akkor miért kell stimulálni? Nem elég az injekció hogy az érett tüsző megrepedjen?
2021. nov. 25. 10:59
10/11 A kérdező kommentje:
Azèrt kellett mert 11 hònapja nem esek teherbe rendes peteèrèssel..Van olyan,hogy baj van a petèrès minősègèvel ès ekkor is szoktàk alkalmazni a Clostyt.De nekem lehet nem ezzel volt a baj ,mert mèhtükrözèsen voltam ès talàltak a mèhfalamban beèpülve egy 10 12 mm es gömb alakù csontot.Az előző terhessègemből visszamaradt màsfèl ève, ami 21 hetesen lett megszakìtva..Csoda,hogy nem kaptam fertőzèst...5 orvosbòl 1 vette èszre..Màsfèl èvbe került.
Remèlhetőleg mostmàr nekem is sikerülni fog a baba.Szòval,ha bàrki ilyen idős terhessèget szakìt meg,mert nem születne meg egèszsègesen a babàja, akkor ajànlom utànna egyből a mèhtükrözèst,nehogy ùgy jàrjatok mint èn ,mert nem kellemes èrzes 😕 A clostyra visszatèrve mèg annyi,hogy több peteèrèst csinàl, ezàltal több esèly van hogy valamelyik megtermèkenyül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!