Aki nagyon stresszes volt mikor teherbe esett később minden rendben volt? Nem volt kihatással a baba idegrendszerére? (Részleteket lentebb kifejtem)
A kérdésem lehet kicsit furcsa, de van oka. Első terhességem stresszmentes időszakban kezdődött, de aztán sajnos végigstresszeltem. A kisfiam elég hasfájós volt és szerintem sokáig nehezen viselt dolgokat, amellett hogy nagyon tündéri gyermek volt mindig is.
Ő most 2,5 éves, de az első 1-1,5 évünk azért elég kemény volt vele. Mostanában gondolkozunk a testvér kérdésem, és az ősszel biztosan belevágunk. De közben visszaálltam dolgozni, ami jelenleg rettentően stresszes és szinte minden nap gyomorideggel megyek-jövök. Gondolkoztam a felmondáson, de nyilván az sem mellékes szempont hogy egyenlőre jobban járunk ha marad a munka. (És mivel elég speciális a szakmám, vàltani sem olyan egyszerű.)
Lényeg, hogy nem a legnyugodtabb (sőt!) időszakban tervezzük az újabb picit. Szerintetek kihatással lehet rá? (Egyébként az első 3 honap utan tuti táppénzre is mennék) szóval utána már nyugi lenne.
Akinek így jött a baba később milyen természetű lett, éreztetek-e különbséget a testvér között, amennyiben van és aki esetleg más (nyugodtabb) “körülmények” között kopogtatott?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!