Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív lehet később ?

Pozitív lehet később ?

Figyelt kérdés

Első baba lenne , szóval tesztelési tapasztalatom kb nulla. Ez a harmadik próbálkozós hónap . 10 dpo (esti vizelet de 3-4 órája nem voltam mosdóban) igen esti mert külföldön élek és itt már 9 óra 😁 ma valami egészen furcsa érzés volt az alhasamban gondoltam próbálok egy 10es tesztet. Én látok rajta egy NAGYON nagyon halvány csíkot vagy csak szeretném látni ?😅 szerintetek ? (Olyan munkahelyen dolgozom ahol minél előbb tudnom kéne ha baba van a dologban azért is teszteltem ennyire korán)

Előre is köszönöm a segítségeteket 😊

[link]

febr. 15. 18:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Negatív.
febr. 15. 18:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Jaj bocsi, a vérzés kimaradás napján kiderül mi lesz.
febr. 15. 18:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen negatív.
febr. 15. 18:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Tesztelési tapasztalatod nulla. Akkor miért nem úgy csinálod ahogy kell? Ha késik a mensi, megcsinálod, ott már egyértelmű a csík terhesség esetén. Nem elsőre kell próbálkozni. 10.dpo-n a legtöbbször negatív. Legyél türelmesebb.

Ezt a tesztet ismerem, mint a tenyeremet...én látom miért került ide fel. 2 nap múlva ismételj vagy várd meg a mensi napját. Amíg fotón keresni kell addig negatív. Ha fotón első megnyitásra is látszik, akkor pozitív. De elég a párodat megkérdezni....ha ő látja akkor ott van. Jellemzően a férfiak nem szokták forgatni meg keresni...ránéz és vagy látja vagy nem. Onnan tudhatod, hogy pozi vagy sem :)

febr. 15. 18:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Azért, mert furcsa érzés volt a hasadban, még nem lesz pozitív a teszt ilyen korán. Nem is biztos, hogy terhes vagy, barna okozhat ilyen érzést. Ez egyértelműen negatív, de ha már késik, akkor tesztelj újra.
febr. 15. 18:59
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat , én is tisztában vagyok vele hogy ez egy negatív teszt, viszont az elmúlt két hónapban csináltam 4 tesztet és mindegyik maga volt a hómező, semmi árnyék semmi mintha lenne ott valami , ugyanez a márka volt , azért is furcsálltam ezt a mostani tesztet, igazából tapasztalatokra lennék kiváncsi akinek volt ilyen semmilyen de mégis mintha lenne valami tesztje az hogyan alakult , érdemes e reménykedni vagy inkább könyveljem el teljesen negatívnak és kövi hónap ?😃
febr. 15. 19:11
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem a mostani babával ilyen volt.

[link]

4#

febr. 15. 19:25
 8/9 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt még mellé, hogy lásd mikor lett látványos.

4#

febr. 15. 19:27
 9/9 A kérdező kommentje:
4# köszönöm szépen, gratulálok , boldog babavárást 😊
febr. 15. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!