Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinél fordult már elő olyan,...

Kinél fordult már elő olyan, hogy hamarabb voltak tünetei és érezte hogy terhes, de a teszt csak jóval később lett pozitív?

Figyelt kérdés
aug. 6. 14:52
 1/6 anonim ***** válasza:
96%

Azoknál, akik beképzelték a terhességet.

A tüneteket a hcg hormon okozza, a terhességi teszt meg a hcg hormonra reagál. Szóval ha van igazi terhestünet, van 2 csík is.

aug. 6. 15:49
 2/6 anonim ***** válasza:
95%

Úgy ahogy az egyes írja.

Ennél egyszerűbben nem is lehetne elmagyarázni.

aug. 6. 15:50
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Ami terhességi tünet, azt bizony a hcg okozza, és akkor pozi lesz a teszt is. Ha negatív a teszt, akkor a tüneteket nem terhesség okozza. Tudom nehéz babára várva ezt elfogadni, de ez sajnos tény. Tünet nélkül lehet pozi teszt, de terhes tünettel negatív nem lehet.
aug. 6. 16:12
 4/6 anonim ***** válasza:
19%
igazából a HCG nem okoz tünetet, csak a progeszteron és az ösztrogén, de tény hogy egyszerre ugrik meg mindhárom hormon. Amúgy nekem minden terhességemnél már a fogantatás utáni nap leszakadtak a melleim, ez soha máskor nem fordult elő csak amikor terhes voltam. Pozitív tesztjeim 8-10. nap szoktak lenni, nagyon halványan, itt már puffadni szoktam és baromi fáradt vagyok.
aug. 6. 19:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát, én reggelente melóba menet már a rókákat kergettem az első terhességemnél, de a teszt sehogy sem akart pozitív lenni. 6 nap késésnél lett annyira halványan pozitív, hogy férjem azt mondta ez tuti nem terhesség. 7 éves nagylány már. Született még 2 tesója, a középsőnél a nemvárt napján a kicsinél 4 nappal a nemvárt előtt lett poziba teszt.
aug. 6. 20:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem is voltak tüneteim de csak utólag jöttem rá, hogy a várandósság okozta. :) Nagyon fel voltam puffadva, emlékszem ruhákat vásároltunk a tesómmal és volt egy szoknya amit az istenért sem tudtam begombolni pedig kicsit nagyobb méret volt és a tesómon tökéletesen állt pedig ugyanolyan a méretünk. 😅 Illetve beágyazódás körül eszméletlenül hisztis és elviselhetetlen voltam de ennyi tünetem volt ami nem a szokásos pms, viszont volt mellfájdalom és görcsök is. Összességében nem gondoltam, hogy terhes vagyok csak akkor állt össze a kép amikor pozitív lett a teszt.

Kb a kimaradt menstruáció után másfél héttel kezdtem nagyon sokat aludni, bárhol, bármikor, bármennyit, a 7. hétre teljesen elment az étvágyam, a 8.-ra hányingerem lett, 9-től 18-20 hétig pedig hánytam.

aug. 6. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!