Kinél fordult már elő olyan, hogy hamarabb voltak tünetei és érezte hogy terhes, de a teszt csak jóval később lett pozitív?
Azoknál, akik beképzelték a terhességet.
A tüneteket a hcg hormon okozza, a terhességi teszt meg a hcg hormonra reagál. Szóval ha van igazi terhestünet, van 2 csík is.
Úgy ahogy az egyes írja.
Ennél egyszerűbben nem is lehetne elmagyarázni.
Nekem is voltak tüneteim de csak utólag jöttem rá, hogy a várandósság okozta. :) Nagyon fel voltam puffadva, emlékszem ruhákat vásároltunk a tesómmal és volt egy szoknya amit az istenért sem tudtam begombolni pedig kicsit nagyobb méret volt és a tesómon tökéletesen állt pedig ugyanolyan a méretünk. 😅 Illetve beágyazódás körül eszméletlenül hisztis és elviselhetetlen voltam de ennyi tünetem volt ami nem a szokásos pms, viszont volt mellfájdalom és görcsök is. Összességében nem gondoltam, hogy terhes vagyok csak akkor állt össze a kép amikor pozitív lett a teszt.
Kb a kimaradt menstruáció után másfél héttel kezdtem nagyon sokat aludni, bárhol, bármikor, bármennyit, a 7. hétre teljesen elment az étvágyam, a 8.-ra hányingerem lett, 9-től 18-20 hétig pedig hánytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!