Lauraa1986 kérdése:
Hétfőn teszteltem Clear blue-val.Elso 3 perc után csak a kontrol csík. Később mikor ki akartam dobni láttam a második vonalat.Ez most pozitív vagy negatív?
Figyelt kérdés
ápr. 4. 21:32
1/19 anonim válasza:
Nem hiszem el hogy ez még mindig kérdés. Már rongyos az ember szája attól hogy "időn túl érvénytelen".
2/19 anonim válasza:
Az negatív.Ha tesztelést egyet bármikor,és időn belül kijön 2 db csík,az pozitív.Ma csütörtök van,ha hétfőn teszteltél,és azóta sem jött meg, akkor csinálj új tesztet,és az időn belül valósat fog mutatni.
4/19 A kérdező kommentje:
Igen én is tudom hogy időn túl érvénytelen,csak a neten 10 percet ír max.En 3 perc után már nem vártam. Soha nem lett eddig a negatív tesztbol pozitív. Kíváncsi voltam ha járt így valaki.
ápr. 4. 22:00
5/19 anonim válasza:
Ez a teszt sokszor mutat ilyen vékony csíkot. Attól, hogy drága és elvileg jó teszt nem ér semmit. Én ezt nem venném pozinak, főleg időn túl nem. Vegyél másfajtát és tesztelj azzal.
6/19 anonim válasza:
Ja és nekem full erős csík volt ennél a tesztnél még a dokinak is bevittem mégse voltam terhes. 5# voltam
7/19 anonim válasza:
Szerintem ez nem pozitív.
1-2 hete volt egy ilyesmi kérdés, ott is ilyen lett a kérdezőnek, szinte mindenki mondta hogy ez lehet pozitív lesz, de végül csinált másikat és nem volt pozitív sajnos.
De hátha neked mégis babát jelez!
9/19 A kérdező kommentje:
Ma reggeli teszt Negatív.Szerintem aki teheti kerülje a Clearblue teszteket.
ápr. 5. 08:13
10/19 anonim válasza:
Nem a Clearblue teszteket kell elkerülni, hanem TILOS időn túl nézegetni bármelyik fajtát is, mert becsapod magad. Bocsi, ha nyers voltam, de 1000x le lett már ez írva, mégis direkt szivatjatok magatokat :/ sok sikert legközelebbre! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!