Történt már valakivel hogy csak nagyon sokára, a nem várt után hetekkel tudott pozitívat tesztelni? Esetleg negatív lett a teszt, de attól még terhes voltatok? Miután kiderült újra teszteltetek? Mi lett az eredmény?
1 hónapja voltunk együtt párommal, azóta nem jött meg, viszont a tesztjeim zsinórban negatívak. Jövő hétre kaptam időpontot a dokihoz, azonban izgulok mi lesz.
Hallottam már olyan sztorit, hogy negatív teszt ellenére is terhesek voltak, hát nem tudom mire számítsak
Nekem felnőttkorom óta olyan konkrétan órára pontosan jön meg a menzeszem, 10 év alatt kevesebbet késett, mint a más 1 nap alatt. Viszont egyetlen egyszer kimaradt: elkaptam egy ocsmány influenzát. Nem késett, hanem konkrétan kimaradt az a vérzés, mert a következő meg pontosan akkor jött meg, amikor kellett volna.
Szóval tényleg bármi lehet, a legeslegeslegkisebb esélye egy rejtett terhességnek van. Ráadásul valószínűleg te magadat is annyira belepörgeted a stresszbe, ami csak rosszabbá teszi.
Létezik olyan, hogy a hcg nem választódik ki a vizeletbe, ezért soha nem lesz pozi teszte az embernek. Én ismerek is ilyet. Viszont ez egy genetikai veleszületett rendellenesség. Vérből pedig ugyan úgy látszik a hcg. Ha valakinek volt már pozi tesztje, annak ez nem áll fents, máskor is lesz. De ez amúgy nagyon nagyon ritka.
Most bejött a nyári meleg, nekem fiatalon (na nem mintha a évente egy 34 évemmel olyan idős lennék) minden nyár elején kimaradt egy mensim.
Évi egy teljesen normális.
Legutóbb, covid beálltával volt ilyen nálam, akkor két mensi egymás után nem jelentkezett, a harmadiks esedékes mensi előtt pár nappal voltam dokinál, ő annyit mondott, egyszerűen leállt a ciklusom. Nem történt peteérés. 2nappal később pedig meg is jött.
A mensi kimaradás hátterében szó szerint minden is szerepet játszik, tán még a csillagok állása is, akármilyen viccesen hangzik. Stressz, hízás, fogyás, étrend, időjárás,betegség, sőt ugye, ha sok nő együtt tölt sok időt, összerendeződik a ciklusuk. (én ezt is tapasztaltam már).
Egy biztos, ezek alapján vagy nem volt ovud, vagy hetekkel később volt ovud, mert ovu után fixen érkezik a mensi, vagy lesz pozitív a teszt.
Negatív a teszted, szóval vagy nem volt ovud, vagy még nincs két hete sem, hogy lett volna.
Ebből a legsanszosabb, hogy nem volt.
Ami pedig biztos, hogy terhes sem vagy.
Ezt felül írná, ha soha nem láttál volna pozi tesztet és nálad pont közrejátszik a rendellenesség, de ezt egy vérvétel 3ezer forintért igazolná a magánvérvételen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!