Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Történt már valakivel hogy...

Történt már valakivel hogy csak nagyon sokára, a nem várt után hetekkel tudott pozitívat tesztelni? Esetleg negatív lett a teszt, de attól még terhes voltatok? Miután kiderült újra teszteltetek? Mi lett az eredmény?

Figyelt kérdés

1 hónapja voltunk együtt párommal, azóta nem jött meg, viszont a tesztjeim zsinórban negatívak. Jövő hétre kaptam időpontot a dokihoz, azonban izgulok mi lesz.

Hallottam már olyan sztorit, hogy negatív teszt ellenére is terhesek voltak, hát nem tudom mire számítsak

2023. jún. 1. 14:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
A terhesség miatt ne izgulj, az tuti nem vagy ha egy hónapja voltatok együtt utoljára, és negatívak a tesztek. A legvalószínűbb valamilyen hormonrendszeri eltérés.
2023. jún. 1. 14:31
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért nem hetekkel..azt azért szerintem már kimutatná ha terhes lennél. Nekem olyan volt hogy nem várt napján full negatív, vártam egy hetet hogy újra teszteljek, mert még mindíg késett, és akkor pedig extra halvány volt. De olyan hogy nem is voltam biztos benne hogy nem e csak halucinálok. Kiderült azért, mert jóval később fogant a lányom. Ciklus végén. De másnap reggel csináltam egy digitális tesztet, az kimutatta már jól. Aztán a fiamnál is ugyan ez volt a sztori. Később fogant ő is. Harmadik babát pedig rögtön erősen kimutatta.
2023. jún. 1. 14:33
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom valóban mi lehet a gond, másra nem igazán tudok gondolni. Viszont több helyen olvastam, hogy nem egyszer történt hogy negatív tesztek ellenére terhes volt az illető, de akkor a teszt mi oknál fogva nem mutatja ki?
2023. jún. 1. 15:11
 4/14 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan volt,hogy sokára lett pozitív, 2. Gyerkőcnél 9én kellett volna megjönnie de csak 17 lettvelőször egy nagyon hakvány 10es pozi tesztem, illetve a 3.nál 13án kellett volna megjönnie de csak 22én lett először nagyon halván ypozi tesztem( 10es).
2023. jún. 1. 15:11
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy hónap után kimutatja. Akkor lehet, hogy nem mutatja ki, ha folyamatosan szexeltek, és csúszik a ciklus, így ahhoz képest lesz később pozitív a teszt. De így, hogy egy hónap után is negatív, tuti nem vagy terhes. És rengeteg mindentől késhet, ezt már tudhatnás. Akár egy nátha, egy nagyobb stressz...
2023. jún. 1. 15:31
 6/14 A kérdező kommentje:
Már jövő héten lenne esedékes a következő, szóval nem tudom már. Túlságosan aggodalmas egy típus vagyok, aki abból is elefántot csinál, ha megcsípte egy szúnyog, lehet elkaptam tőle valami betegséget. Szóval egy részt nem tudom, hogy valóban nem vagyok-e terhes, vagy csak a teszt nem mutatná ki, esetleg nem termel elég HCG hormont a testem, s emiatt kapok negatív teszteket
2023. jún. 1. 16:14
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Terhes biztos hogy nem vagy! Gyulladások, nemi betegségek, hormon gondok, stressz, ezer oka van amiért késhet!
2023. jún. 1. 16:19
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem felnőttkorom óta olyan konkrétan órára pontosan jön meg a menzeszem, 10 év alatt kevesebbet késett, mint a más 1 nap alatt. Viszont egyetlen egyszer kimaradt: elkaptam egy ocsmány influenzát. Nem késett, hanem konkrétan kimaradt az a vérzés, mert a következő meg pontosan akkor jött meg, amikor kellett volna.

Szóval tényleg bármi lehet, a legeslegeslegkisebb esélye egy rejtett terhességnek van. Ráadásul valószínűleg te magadat is annyira belepörgeted a stresszbe, ami csak rosszabbá teszi.

2023. jún. 1. 16:29
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Létezik olyan, hogy a hcg nem választódik ki a vizeletbe, ezért soha nem lesz pozi teszte az embernek. Én ismerek is ilyet. Viszont ez egy genetikai veleszületett rendellenesség. Vérből pedig ugyan úgy látszik a hcg. Ha valakinek volt már pozi tesztje, annak ez nem áll fents, máskor is lesz. De ez amúgy nagyon nagyon ritka.

Most bejött a nyári meleg, nekem fiatalon (na nem mintha a évente egy 34 évemmel olyan idős lennék) minden nyár elején kimaradt egy mensim.

Évi egy teljesen normális.

Legutóbb, covid beálltával volt ilyen nálam, akkor két mensi egymás után nem jelentkezett, a harmadiks esedékes mensi előtt pár nappal voltam dokinál, ő annyit mondott, egyszerűen leállt a ciklusom. Nem történt peteérés. 2nappal később pedig meg is jött.

A mensi kimaradás hátterében szó szerint minden is szerepet játszik, tán még a csillagok állása is, akármilyen viccesen hangzik. Stressz, hízás, fogyás, étrend, időjárás,betegség, sőt ugye, ha sok nő együtt tölt sok időt, összerendeződik a ciklusuk. (én ezt is tapasztaltam már).

Egy biztos, ezek alapján vagy nem volt ovud, vagy hetekkel később volt ovud, mert ovu után fixen érkezik a mensi, vagy lesz pozitív a teszt.

Negatív a teszted, szóval vagy nem volt ovud, vagy még nincs két hete sem, hogy lett volna.

Ebből a legsanszosabb, hogy nem volt.

Ami pedig biztos, hogy terhes sem vagy.

Ezt felül írná, ha soha nem láttál volna pozi tesztet és nálad pont közrejátszik a rendellenesség, de ezt egy vérvétel 3ezer forintért igazolná a magánvérvételen.

2023. jún. 1. 17:49
 10/14 A kérdező kommentje:
Maradt meg még 2 darab tesztem itthon, holnap reggel gondoltam csinálok még egyet. Illetve ha jövő héten megjönne a menstruációm már 100% nem lehet terhes? Vagy teljesen kizárt csak akkor lesz ha orvoshoz megyek?
2023. jún. 1. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!