2 hete 2 napja voltam együtt párommal A tesz már valós eredményt mutat? Ma reggel sajnos negatIvat teszteltem. Nem tudom mikor kell meg jönnie a nemvártnak mindig változó .
Köszönöm ez megnyugtat.
Mert úgy erzem terhes vagyok melyen legbelül de felek csak bekepzelem,mert nagyon szeretném . Idén leszek 31eves
Kicsit fáj a mellen
Derekam is de nagyon nem vészes.
Folyton éhes vagyok . De ezeket bármi másnak is be tudhatom talán csak meg akar jonni .:/
De eskü úgy érzem nem fog .
Ha nem tudod mikor kell megjönnie, mert változó akkor ha babát akartok előbb tisztázni kellene melyik ciklusba mikor van a legtöbb esélyetek.Tehát, hogy mikor ovulálsz.
Ha 2 hét 2 napja szexeltetek utoljára akkor kimutatná a teszt,legalább egy halovány csíkocska már lenne.
Nagyon halvány szellemcsíkot mintha látnék de annyira szellemcsík hogyha lefényképezem sem látszik
félek hogy csak én képzelem oda
Köszönöm
Holnap újra tesztelek :D nem bírom megállni
Szerintem minden nap tesztelek míg meg nem jön vagy nem látok egy erős második csíkot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!