Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Történt már valakivel hogy...

Történt már valakivel hogy csak nagyon sokára, a nem várt után hetekkel tudott pozitívat tesztelni? Esetleg negatív lett a teszt, de attól még terhes voltatok? Miután kiderült újra teszteltetek? Mi lett az eredmény?

Figyelt kérdés

1 hónapja voltunk együtt párommal, azóta nem jött meg, viszont a tesztjeim zsinórban negatívak. Jövő hétre kaptam időpontot a dokihoz, azonban izgulok mi lesz.

Hallottam már olyan sztorit, hogy negatív teszt ellenére is terhesek voltak, hát nem tudom mire számítsak

2023. jún. 1. 14:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Én már most is teljesen kizárnám. 3 héttel aktus után már 100% egy teszt. Mindegy milyen, mikor csinálod terhesség esetén ennyi idő után pozi lesz. Ha meg megjön a mensid, az meg aztán tényleg kizárja. Ha ennyire nem hiszel senkinek, akkor menj vérvételre... aznap megvan az eredmény.

Az ember amikor babát szeretne még a legnagyobb hülyeségbe is képes kapaszkodni. Ezt kellene felfogni. Várd a kövi mensit és reménykedj az új ciklusban :)

2023. jún. 1. 19:47
 12/14 A kérdező kommentje:

Igen, de valóban mégis mi van ha nem termel elég HCG hormont a szervezetem, s emiatt negatív minden egyes tesztem? Az a baj hogy én is nagyon kapaszkodom, s olykor valóban már úgy érzem csak hitegetni akarom önmagam, hogy mi van ha mégis?

Na de heteken belül kapok pontos választ mihelyt az orvos fogad :/

Csak az még annyira sok idő…

Illetve még egy olyan kérdés, hogy terhesség alatti menstruáció is létezik ritka esetekben. Az olyan mint a szokásos, vagy eltér?

2023. jún. 1. 21:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Vérből akkor is kimutatható, ha vizeletből nem.
2023. jún. 1. 21:45
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Menj el egy vérvételre, mert tényleg épp hitegeted magad. Napokon belül kapsz időpontot és eredményt. De addig se reménykedj inkább.
2023. jún. 1. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!