Ma vagyok dpo14-en, teszteltem Predictor Early-vel,pozitív is lett, viszont 2 napja is hasonló erősségű volt, arról sajna nincs fotóm. Tapasztalatokat szeretnék,h hasonló eredménnyel erősödött a teszt pár nappal később?
Nekem mikor nem erősödött 1 hét késéssel megjött. Kb 4x volt kémiaim ugyanígy.
Szurkolok, hogy nálad más legyen a helyzet.
Igen, ma kellett volna megjonnie.
Nekem is volt már kémiai, ezért nem vagyok nyugodt
#5# én abból tudok kiindulni, hogy az előző terhességemnél (2,5 éve) az elmaradt menstruáció előtt 2 nappal már egyforma volt a két csík rajta. Azért gondoltam, hogy a mostanim halvány lett. Utána olvastam, hogy panaszkodnak rá. Nem mondom, hogy rossz, mert végülis kimutatta. Csak a digitális engem jobban megnyugtatott :)
4-es voltam
Alapvetően szép csík, bár mivel 10-es teszt, azért 2 nappal később erősebbnek kéne lennie. Egyelőre ne aggódj, két nap múlva ismételj. Ha az nem lesz erősebb, akkor az adhat okot aggódásra. Sajnos átéltem.
De hangsúlyozom, egy harmadik teszt kell még :) az elején a vizelet még lehet, hogy nem elég koncentrált. 6 nap eltelte után viszont határozott erősödés kell.
Az valóban nem szükséges, hogy egyforma legyen a két csík :)
Szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!