Halvany predictor early. Megnéznétek,bizakodhatok? Tapasztalatokat várok :)
Mensit nemtudom most pontosan mikor lenne egy egészségügyi műtétem volt 2 hónapja. Műtét után 5 hétre volt mensim.
Babával próbálkozunk.Felső tegnapi alsó mai de nem első pisi. Bizakodhatok?? Izgatott vagyok nagyon
Ezek tipikusan száradási csíkoknak néznek ki, túl vékonyak.
Nem segít rajta, hogy túltoltad a szín intenzitását is.
Tudni fogod, ha pozitív, mert azok ugyanolyan szélesek mint a kontroll csík.
Tehát jelen pillanatban ezek negatívak.
Szerintem nem száradási, ezek pozitív tesztek, de az, hogy mi lesz belőle...
Nekem full erős második csíkom volt, majdnem erősebb, mint a kontroll, aztán csak kémiai terhesség lett belőle.
Hát nem tudom, én sok predit ellőttem, és sosem volt rajta száradási csík, vagy teljesen üres volt ez a rész, vagy ha láttam rajta második csíkot, akkor abból bizony baba lett.
Szóval hajrá, ez szerintem biztató, de majd ismételj még, aztán majd szólj, hogy mi a helyzet :) Én szurkolok.
Itt most már mindenki azt mondja a pozitív tesztekre, hogy száradási...aztán a másik véglet amin mondjuk én nem látok semmit hogy pozitív:D ki érti ezeket :ad
nekem is azt mondták, hogy száradási csík és mégis baba lett belőle:)
Szerintem ez pozitív lesz, ha erősödik az jó jel. Predinél nekem ha negatív volt azon tényleg semmi nem látszódott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!