Predictor early teszten kicsit időn túl megjelenő halvány, de rózsaszínű száradási csík tapasztalatok?
Már másodszor jelenik meg egymás utáni hónapban, kb. amióta ezt a tesztet vásárolom. Sokat olvastam utána, ez nagyon gyakori ennél a típusnál, de legtöbben kémiai terhességnek vélik. Nem hiszem, hogy kétszer egymás után kémiai terhességem volt... Tapasztalatokat várok, másokat is becsapott a teszt úgy, hogy biztosan nem volt kémiai terhességük? Látszódhat így száradás után a reagens helye? A halvány csík is azonnal megjelenik a Predictorokon (úgy értem 3 percen belül)?
Mivel progeszteron pótlásra lesz szükségem a pozitív teszt után, ezért is nagyon fontos számomra, hogy jól értelmezzem a tesztek jelzéseit.
Köszönöm szépen a segítő válaszokat!
Nem tudjuk, hogy késik e a mensid vagy még jóval előtte vagy.
Ha már késik és ilyen, akkor csinálnék másik fajtát.
Ha predictor early teszttel próbálkozik a kérdező, akkor nyilván nem késik még.
Igen, a halvány csíknak is időn belül meg kellene jelennie.
És mivel írod, hogy előző hónapban is volt ilyen teszted, a megbízhatóságát magad is sejtheted.
Ha ennyire korán és biztosan szükséged van progeszteron pótlásra, akkor tanácsosabb volna vérben nézetned a Hcg-t.
De ha nem vagyok túl tolakodó, mi indokolja, hogy ennyire hamar kapj pótlást? Mármint ugye ha a nemvárt napján tesztelsz pozitívat, akkor is csak bő 4 hetes terhes vagy, és ugye azt is jól tudjuk, hogy a progeszteron sajnos nem csodaszer.
Volt már olyan gondod, amit igazoltan a progihiány okozott?
Nekem nem volt kémiai, de amikor nem voltam terhes szinte mindig lett időn túl valami halvány csík a predictor teszteken. (Más 10-és teszt ugyanekkora negatív volt)
A predictor elég érzékeny, szerintem amikor pozitív az elég egyértelmű, meg várni se kell rá hogy megjelenjen.
Nem friss a teszt, már javában az új ciklusomban járok. 31 napra jött meg mindkétszer, de nem tűpontosak a ciklusaim, 29-32 között... Legutóbb 29. napon teszteltem talán, azelőtt is nagyjából úgy, kb az első lehetséges mensi napján szoktam tesztet készíteni.
Csak jó volna tudni, valami problémám lehet, vagy a teszt "viccel" meg. Direkt kerülni fogom ezt a márkát ezentúl, Korábban Facelle-vel, Exepil-lel nem jártam még így...
Időn túl ki kell dobni őket és akkor nincs ez az agyalás.
A digitális teszt meg egyértelmű, ha igy nagy a bizonytalanság, érdemes lehet azzal próbálni.
Időn belül.
ezentúl csak a 31 nap másnapján tesztelek és csak digitálissal.
Viszont akkor úgy látjátok, ha kémiai terhesség lett volna, akkor is viszonylag hamar jelentkezett volna a második csík???
Nekem megnyugtató lenne mindenképp, ha nem kémiai terhességem volt sorozatban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!