Predictor Early halvány pozitív 2 napja,10-es One Step negatív. Tapasztalatok ezzel a párossal?
Van két egyformán halvány pozitív PE tesztem, tegnap délutáni/ma reggeli minták. A csatolt fotó fekete-fehér, mert a kamera furcsa színt produkál a teszt vonalhoz, de élőben ugyanilyen erősségű, csak rózsaszín mindkettő vonal, nem csak nekem, a férjem szerint is. 😅
Ezekkel egy időben csináltam 2 One Step 10-és tesztet is, de teljesen negatívak.
Még van idő az esedékes mensiig, szóval bármi lehet, de bizakodunk.
Szokott a PE ilyet produkálni fals eredmény esetén? Aki mindkét tesztet használta, normális, hogy ilyen eltérő eredményt adnak, mikor elvileg hasonló érzékenységű mindkettő?
Szio. Gyors utàna nèztem,de èn egyèbkènt nem hallottam sok jòt az One step tesztekről. Ès szerintem ez a komment vàlaszt adhat a kèrdèsedre ès egy kis remènyt is :)
"Annyi problémám volt vele,hogy ahhoz képest hogy 10-es érzékenységű,hát.....a 25-ös előbb volt pozi mint az..."
Szòval làtod,semmi sem biztos.
Ùgy gondolom nem vagyunk egyformàk màs a szervezetünk. Az eggyik tanàcsom az lenne hogy amit az előző terhessègednèl màr bevàltak azzal pròbàld ùjra :) Midpndenkèppen csinàlj màsik tesztet ( de tudom hogy fogsz😂😂😂😂😂) Viszont èn a hekyedben megpròbàlnèk egy èrzèkeny digitalis tesztet. Drukkolok 🤞🤞🤞🤞ès ne idegeskedj ott lesz az a kis babszem :) ❤❤❤❤❤
UI. Remèlem nem tèvesztettelek el J 😂😂😂😂😂
B❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Ne csüggedj,nekem mèg nincs gyerekem tudod meg fiatal is vagyok de szerintem nincs ilyen erős falls pozitìv,kettő is ràadàsul. Legyèl nyugodt ne görcsölj. Csinàltàl màr azòta màsik tesztet?
B❤
A kérdés elolvasása közben en is egybol tudtam, hogy J! 😘
En P vagyok.
Ne aggódj!!! En csak és kizárólag a predictornak hinnék!!! Minden rendben lesz!
Lànyok mi mindenhol egymàsra talàlunk 😂😂😂😂
B
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!