Ma vagyok dpo14-en, teszteltem Predictor Early-vel,pozitív is lett, viszont 2 napja is hasonló erősségű volt, arról sajna nincs fotóm. Tapasztalatokat szeretnék,h hasonló eredménnyel erősödött a teszt pár nappal később?
Eléggé kétesélyes a dolog még szerintem...
Nekem 28. ciklusnapon, 27-28 napos ciklusok mellett Facelle teszttel közel olyan erős volt a tesztcsík, mint a kontroll, viszont az ovu napját nem tudom (bár ilyen ciklusoknál nem is lehet szerintem 14-nél sokkal hosszabb a luteális).
A Predire viszont mostanában valóban sokan panaszkodnak itt is, hol szellemcsíkos, hol ilyen indokolatlanul halvány csík lesz rajta magasabb hcg mellett is, aztán végül egy tökéletesen fejlődő terhesség lesz belőle.
Ilyen halvány csíkoknál amúgy nagyon nehéz szemre belőni az erősödést, főleg ha még egymás mellé sem tudod őket rakni, szóval lehet, hogy csak te nem látod erősebbnek, pedig az 🙂
Azt egyébként nem írtad, hogy reggeli pisiből csináltad mindkét tesztet? Mert a pisi-koncentráció még eléggé be tud kavarni az elején...
Én is hasonló szakaszban vagyok. Nekem szombat a nemvart időpontja. Hétfőn reggel teszteltem mert nagyon görcsöltem és azóta figyelgetem.
De mivel nem egyforma tesztjeim voltak semmi összefüggés nincs .egyik nap jó lett másik nap semmi max 5 perc után mutatta. Utána nap látható 2 csík.(3 napig néztem így egymás után)
Úgyhogy most már csak 2 naponta nézem meg ugyanazt használom. Elysium teszt nagyon szuper.
Predi őszintén most inkább 5 perc után mutatta ki jobban előtte alig kivehető volt a csík, x-epil időn túli.
Késés után digitális clearblueval tesztelek vasárnap vagy hétfőn és remélem nem csak kémiai volt..
Nekem szerintem erősödött a csík, most csináltam, nem első vizeletből,de szerintem látható a különbseg, viszont ezzel párhuzamosan el is kezdtem vérezni, szerintem ennyi volt, idő kell gondolom míg csökken a hcg a vizeletben.
Azért ez erős csík a vérzés mellett... holnap is tesztelj, ha ennyi volt és vérzéssel vége, akkor holnap halványodnia kell.
Mondanám menj dokihoz, de látni nem látna semmit max progit írna fel.
arra gondoltam elmegyek és megnézetem h nincs-e hematómam, és az okoz vérzést esetleg.
de tök para az egész, már kicsit örültem ennek a mai pozitív tesztnek :(
A legutolsó kémiaimnál nekem ennyit erősödött pár napon belül, de én a 11. dpo-n kezdtem tesztelni.
És még tovább is egyébként, csak arról nincs meg a fénykép.
Szerintem ha elmúlt a vérzés, akkor csinálj még egy tesztet.
Sziasztok! egyelőre a tesztek erőssége nem változott, de szerintem ez semmit jelent.
Voltam dokinál, nincs hematoma, szerinte ez a vérzés nem aggasztó, ami mostanra meg is szűnt, viszont az endometrium csak 9 mm, ami baromi kevés,doki sem volt túl bizakodó, szerintem pár nap, elkezd esni a hcg és megjön.
Na, majd a következő ciklusban próbálkozunk tovább
Nem tudom, hogy mi okozta a vérzést, az nyilván semmiképpen nem megnyugtató, de az endometrium annyira nem aggasztó szerintem.
Én a ciklus 28. vagy 29. napján voltam először dokinál, és mindössze 8 mm volt az endometrium, pedig már ott volt benne a kisfiam, aki már 2 éves azóta :)
hát tegnap nem volt optimista a doki ezzel kapcsolatban, persze elmondta hogy látott már 6mm-es endometriummal is probléma mentes terhességet:)
úgy érzem lesz még pár nap parám,olyan jó lett volna ha ez sikerül:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!