Ma vagyok dpo14-en, teszteltem Predictor Early-vel,pozitív is lett, viszont 2 napja is hasonló erősségű volt, arról sajna nincs fotóm. Tapasztalatokat szeretnék,h hasonló eredménnyel erősödött a teszt pár nappal később?
szept. 18. 19:33
21/31 anonim válasza:
A 9mm-es endometrium szerintem sem gáz. A dokim szerint 8mm felett rendben van a terhességhez.
22/31 anonim válasza:
Nem az endometrium vastagsága a probléma, hanem hogy nem erősödik a teszt. Nem nő a hcg szint, valószínűleg ennyi volt sajnos.
23/31 A kérdező kommentje:
22#
erősödött, irtam egy másik kommentben, de szerintem sem eléggé, ebből fixen semmi nem lesz. nem örülök, de ez van.
szept. 21. 10:53
25/31 A kérdező kommentje:
Szia, szerintem erősödtek a tesztek, barnázás csökkent, de pecsételő vérzés megint van.
ezt a tesztet ma délután csinaltam, szerintem elég erős, már ahogy a vizelettel talalkozott a reagens, azonnal mutatta magát. Igaz most Facellevel teszteltem.
meglátjuk mi lesz, eléggé izgulok, kaptam amúgy progeszteron pótlást, illetve szedek Rutascorbint es Magnéziumot.
szept. 23. 21:30
26/31 anonim válasza:
Szerintem egész szépen erősödik a teszt, ne add fel, drukkolok, hogy rendben legyen minden :)
A doki mikorra hívott vissza?
27/31 A kérdező kommentje:
pénteken megyek vissza hozzá, azt mindenképpen ki akarom zaratni h méhen kívüli.
szept. 23. 21:52
28/31 anonim válasza:
Na ez így remek hír. Progit szedjed, ne hagyd ki egyszer sem. Így még akár rendben is lehettek. Nagyon szorítok!
30/31 A kérdező kommentje:
Szia, sajnos spontán vetélés lett 6. hét közepén :(
okt. 11. 08:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!