Sikerült teherbe esnetek, aki már covid ellen beoltottan terveztetek babát? Vagy már előtte is terveztétek, csak közben megtörtént az oltás... Milyen a terhességetek, minden rendben?
Az is érdekel, hogy akiknek sikerült, terveztétek, vagy nem?
Köszönöm szépen a válaszokat.
2-es nem bántani akarlak, de úgy tudom, hogy akkor nem szabadna babát tervezni, szünteltetni kéne 2 hónapra.
Tőlem meg is kérdezett az orvos mikor oltott, hogy ugye nem vagyok terhes?
Persze örülök ha minden rendben, szerencsétek volt.
Kérdésre válaszolva: Én 1 hete teszteltem pozit, április elején kaptam a 2. vakcinát. Júniustól próbálkozunk :)
Olyan jó ezeket olvasni. Köszönöm nektek.
Mi is szeretnénk,kicsit később, de olyan rém híreket olvasok az oltás következményeiről, hogy már félek...
#1 Szurkolok, hogy sikerüljön!!!
#3 #4 Biztonságos babvárást kívánok, egészséget nektek és a babának is.
Nagyon örülnék még visszajelzéseknek.
Évekig nem estem teherbe, már mindenféle kivizsgáláson voltunk. Beoltattam magam, a második oltás után 3 héttel pozitív lett a tesztem.
Teljesen jól vagyunk, szépen fejlődik a baba, minden eredményem tökéletes, tele vagyok energiával, a pici is hozza a megfelelő méreteket.
Több barátnőm is terhes lett oltás után, mindenki jól van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!