Mi lehetett ez? Tegnap délelőtt éreztem az erős ovu fájdalmaim. Ez volt a ciklusom 14.napja.Azt hittem ovu. De lh teszt negatív. Azt hittem azért mert már megtörtént. Ma viszont leszakad a derekam. Csináltam lh tesztet és majdnem pozitív lett.
Figyelt kérdés
Mi lehetett akkor a tegnapi? Erős éles fájdalom volt, mint mindig. Ebből következtetek arra, hogy megtörtént a tüszőrepedés.
De ma egész nap fáj a derekam és a hasam. Ovis fájdalom de elhúzódik. Lh teszt majdnem pozitív. Valószínű holnapra az is lesz
Ciklusom 28-31 nap között mozog.
2021. febr. 19. 18:18
1/3 anonim válasza:
A tüsző növekedése is okozhat ilyen "fájdalmat".Nekem orvosilag igazoltan volt ilyen ebben a hónapban
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon érdekes. Eddig mindig akkor fájt amikor az lh teszt is pozitív volt.
Azért lepődtem meg, hogy negatív lett
Köszönöm igazad lehet
2021. febr. 19. 18:23
3/3 anonim válasza:
Minden ciklusban másképp és más időben lehet érezni minden félét. Sajnos így az lh teszt visz a legközelebb a valósághoz. Nekem pl volt, hogy egy héttel pozi ovu teszt előtt voltak bitang erős ovus tünetek. Én is teszteltem egyből, és onnantól minden nap. Valóban később volt ovu. :) tehát az érzésekre ne adj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!