Sikerült teherbe esnetek, aki már covid ellen beoltottan terveztetek babát? Vagy már előtte is terveztétek, csak közben megtörtént az oltás... Milyen a terhességetek, minden rendben?
Az is érdekel, hogy akiknek sikerült, terveztétek, vagy nem?
Köszönöm szépen a válaszokat.
Akkor a hírekkel ellentétben nem is meddővé tesz az oltás, hanem sokkal termékenyebbé? :D
Nekünk nem rég járt le a 2 hónapunk, addig kicsit szüneteltettük a próbálkozást. Most várjuk az "eredményt". :)
Köszönöm, köszönöm a további visszajelzéseket. Szívből gratulálok a sikerélményeiteknek :-)
És számomra is olyan megnyugtató...
#22 igen, érdekes... Mert főleg ez okoz feszültséget, legalábbis bennem, hogy egy egyszerű oltás, ami a covid ellen véd, vagy hat-e az egész szervezetre.
Jelen,utolsó
Nekem 17 naponta jött meg 3 hónapon keresztül
Mára már 21 nap,remélem visszaáll hamarosan,már a 25 napnak is örülnénk
Plusz hajhullásom is van
Voltam vérvételen,minden tökéletes
Igy az orvosom is az oltásra gyanakszik
Márciusban kaptam az oltást...,várunk türelmesen
Pfizerrel oltottak júniusban..
Jelenleg 8 hetes terhes vagyok.az egvilagon semmi gond nincs a terhességemmel...terveztük a babát,és össze is jött mindjât az oltás után.
Sokan panaszkodnak,hogy az oltástól felborult a ciklusuk...Nekem semmi problemam nem volt...
Köszönöm a további visszajelzéseket.
Gratulálok nektek, akiknek már sikerült. Neked is #1-es :-)
#25 #26 szurkolok, hogy helyreálljon a ciklusotok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!