Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sikerült teherbe esnetek, aki...

Sikerült teherbe esnetek, aki már covid ellen beoltottan terveztetek babát? Vagy már előtte is terveztétek, csak közben megtörtént az oltás... Milyen a terhességetek, minden rendben?

Figyelt kérdés

Az is érdekel, hogy akiknek sikerült, terveztétek, vagy nem?

Köszönöm szépen a válaszokat.

2021. szept. 4. 17:40
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
26%
En 1 oltast kaptam a masodikat nem adattam be… most varok hogy lesz e baba ebben a honapban.
2021. szept. 4. 20:13
 12/30 anonim ***** válasza:
96%

A 2. oltás után 1,5 hónappal teszteltem pozitívat.

Mindezt úgy, hogy 11 év alatt sosem sikerült spontán teherbeesnem, millió-egy papírom van arról, hogy meddő vagyok, és csak lombikkal lehet gyermekünk; volt is belőle 12 -a 6.-ból született egy kislányunk.

A kisfiúnk viszont spontán fogant, a 13. lombikunk közben, már leállított hormonrendszerrel, a stimulációra várva...

2021. szept. 4. 20:41
 13/30 anonim ***** válasza:
76%

7-es. Értem. Bocsi ha megbántottalak, tényleg nem úgy szántam. Egyébként elég sok mindent lehetett hallani, az én dokim pl mind2x megkérdezte ezt a terhes témát. :D

Köszi és neked is gratulálok, jó egészséget!

2021. szept. 4. 20:46
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Én az első oltás után kb 3-4 nappal estem teherbe, másfél hét után teszteltem pozitívat.

Nekem az 5. héten vérömlenyt találtak a baba mellett, nyilván nem mondom, hogy köze van hozzá, pláne, hogy állítólag ez gyakori jelenség, csupán pl ezt az első terhességemnél nem tapasztaltam.

Jelenleg 14 hetes vagyok, minden a legnagyobb rendben, az ömleny magától felszívódott :)

A második oltást még nem kaptam meg, jelenleg vacillálok, hogy érdemesebb-e most beadni, vagy 'ráér' szülés után :)

2021. szept. 4. 21:09
 15/30 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm válaszaitokat :-)

Egyrészt én is kezdek megnyugodni. Tudom, h sok lehet az álhír, de bogarat képes beültetni az ember fejébe...

Másrészt öröm olvasni a sikerélményeiteket, az évekig tartó várakozás utáni eredmények pedig igazi csodák. Jó babavárást nektek is!!!

2021. szept. 4. 21:41
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
A második oltás után 1 hónappal estem teherbe. Előtte egy évig próbálkoztunk. Most vagyok a 14.hetben, eddig minden oké.
2021. szept. 4. 22:16
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Én az első oltásomkor már terhes voltam, de csak utána pár nappal mutatta ki a teszt.

Azóta a 4. hónapban megkaptam a második Pfizert is. Már túl vagyok a félidőn és kutya bajunk. :)

2021. szept. 5. 06:19
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
A második oltásom után 2 hónapot vártunk, aztán első próbálkozásra teherbe estem. Még nem tudom, hogy minden rendben van-e, mert csak későbbre kaptam időpontot a nőgyógyászhoz, de a tesztem nagyon pozitív. :)
2021. szept. 5. 09:20
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Latom jo le lettem pontozva mert 1 oltast vettem fel de oszinten en felek. Magamat is es ha terhes lennek ami csak jovoheten derul ki, hogy a babanak is baja lenne. Nekem az elso oltas utan 13 napot kesett a menzeszem. Valami csak van az oltasban ha ilyen hatassal van a nokre. Persze olvasva a siker torteneteket nagyon orulok hogy akkor van aki evekig tarto probalkozas utan terhes lett. Jo egeszdeget mindenkinek!
2021. szept. 5. 09:34
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal összejött a baba oltás után két hónappal. Az elsőre egy évet vártunk anno. Úgyhogy az oltás esetünkben nem hátráltató tényező volt
2021. szept. 5. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!