Babázni vágyók! Ki hányadik dpo-n jár?
Ki mikorra nem várja? Mióta próbáloztok?
Én jövő hét vége felé (25-26) nem várom, 4.dponál tartok ☺️
Van, amit ebben a hónapban máshogy csináltatok mint eddig?
Sziasztok :) én már nagyon régen írtam ehhez a kérdéshez, próbáltam visszakeresni, talán a 108-as volt az utolsó válaszom:) már a 17. hétben járok és épp tegnap tudtuk meg, hogy a pocaklakónk kisfiú 🥰
221-es ne add fel! 2 évet vártunk mi is a kis csodánkra, még most sem hiszem el, hogy ez tényleg velünk történik, hogy kisbabánk lesz 🙏❤️
sziasztok!
hogy vagytok lányok? ☺️ megtaláltátok már a babáitok nevét?☺️
én holnap leszek 21+0hetes, nálunk minden a legnagyobb rendben, szépen gyarapodik a kislegény is 🥰 sokat pihenek, mert könnyen, gyorsan elfáradok.. de ez legyen a legnagyobb gond! :)
Sziiasztok :) mi ma vagyunk 20+4 :) a doki a szerdai UH-n 2 nappal előrébb vette méretei alapján, illetve 100% ra mondta h kisfiúnk :) Dávid nevet kapta az apukája után. Nagyon sokat mocorog aktív baba, biztos kint is megajándékoz az aktivitàsával😁 hasam hatalmas .. már most 101 cm a haskörfogat. Védőnő olyan eltorzult fejjel nézett rám.. nőnapon voltam nála azt hittem mindenórás vagyok. Egyre nehezebb minden.. én is 2 fogásos főzésben is nagyon elfáradok.. 6 èves mellett pedig nem könnyű pihenni. De am jól vagyunk és ez a lényeg :)
Zsani
224/221 gratulálok! 🥰
az a jó ha aktív, aztán majd terelgetiteek 🥰 én is érzem már úgy 2 hete, egyre gyakrabban, és egyre erősebben ☺️ és hétről hétre egyre nagyobb a pocakom is.. de! még 1-2 sima farmer, leggings jó, nem kényelmetlen! 😁
a mi kisfiúnk a Bendegúz nevet kapja :) apával nagyon nehezen tudtunk megegyezni, ami nekem tetszett, neki nem, és ugyanez fordítva :)
(222-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!