Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babázni vágyók! Ki hányadik...

Babázni vágyók! Ki hányadik dpo-n jár?

Figyelt kérdés

Ki mikorra nem várja? Mióta próbáloztok?

Én jövő hét vége felé (25-26) nem várom, 4.dponál tartok ☺️

Van, amit ebben a hónapban máshogy csináltatok mint eddig?

#DPO #babavárásvárása #várjukegyütt
2021. nov. 16. 21:28
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/246 anonim ***** válasza:

Én is elértem a védőnőt, jan 5.én megyek fél 11 re hozzà :) után a háziorvoshoz a beutalókért. 6.án meg UH :) majd talán később újra megpróbálom a vitamint.. most egyenlőre nem merem, örülök hogy picit jobban vagyok, nem kockàztatom meg. Csipegettem én is de inkább többet iszok mint eszek, nagyon szomjas szoktam lenni😁 am sem vagyok vékony alkat, semmi baj nem lesz ha lemegy 1-2 kg🤣

Mik esnek neked jól? Milyen kaják?

Zsani

2021. dec. 21. 19:08
 172/246 A kérdező kommentje:

próbálj ki másféle vitamint is, van aki 1-1 vitamintól hányt, másféle viszont bevált :)

azt én sem bánnám ha menne le pár kg, csak a pici legyen jól 😁

mi esik jól? kb bármi ami elém van rakva😆 szó szerint.. ha kaja van előttem szinte bármi jól esik, ha már nekem kell tennem érte bármit is, már nem esik jól.. és ne kelljen 1 kaját több napig enni😄

2021. dec. 21. 20:00
 173/246 anonim ***** válasza:

Igen a változatos kaja nekem is fontos.. meg inkább a szemem kivànja, ha mar ott van előttem nem úgy kivanom mint amikor csak gondoltam rá hogy de jó lenne ezt meg azt enni.. ez az allando éhseg erzet a nyomromba.. szinte egesz nap jelen van. Most is erzem hogy ennék ehes vagyok.. de ha már eszek akkor meg nem esik jol es egesz nap ezt jatszom😁

Neked első baba ugye? :) miota is probalkoztatok?

2021. dec. 21. 21:55
 174/246 A kérdező kommentje:

nálam nincs ez az állandó ehetnék, inkább nem is ennék egész nap kb, nem teljesen jó a gyomrom, fura érzés van benne. de ha van előttem kaja, eszegetek azért 😄

igen, első :) összességében 1 éve, de nem folyamatosan, volt mindig ez-az ami miatt tolódott. de úgy tűnik, most jött el az ideje :)

neked van egy lányod már, jól emlékszem? most fiút szeretnétek inkább?☺️

2021. dec. 22. 08:12
 175/246 anonim ***** válasza:

Igen 6 éves :) ő ikreknek indult igy 6 hetes kortol 10 heteg koromig bent fekudtem a korhazba. Mert a masik baba elment sajnos. Nagyon vereztem. Ő egy ev probalkozas utan jott. Szeptember oktoberbe nem vedekeztunk ezzel a babaval, de kiderult hogy abba a 2 ciklusba nem repedt meg a tüsző es ami novemberbe megrepedt az hatalmas volt es ugye meg is fogant tehát ha ugy nezzuk ak ez a baba az első honapban összejött😁 nagyon meglepődtem amikor + lett a teszt hogy már is..picit félek milyen lesz kettővel :) lányom nem tarozott a jó babák közé allandoan sirt hasfajos volt . Ézert is vártam ennyit talán mostmár felvagyok készülve a 2.ra. De varja nagyon a tesot es segit mindenben azt mondta🥰 szeptemberbe már megy suliba, elrepült az idő :) én mind kettőnek örülnék ha lány, ha fiú :) nincs külön kivánságom. Páromnak sem. Marciusban esküdünk majd. 2022 izgalmas lesz😁

Ti minek örülnétek jobban? Félsz valamitől? Szüles vagy hogy milyen a gyereknevelés? :)

2021. dec. 22. 08:40
 176/246 A kérdező kommentje:

azért nagy lány már a lányod, biztos élvezni fogja a "babázást" :) gratulálok az eljegyzéshez (is)😁

igazából nekünk is mindegy, hogy fiú vagy lány, csak minden rendben legyen:) a szülésről sok infom van, bár meglepetést így is tartogathat, de egy kicsit tartok tőle, bár úgy gondolom hogy nincs olyan nő aki nem 😄 gyereknevelésben van tapasztalatom, gyerekekkel foglalkozom:) de persze más lesz ha 24órára velem van, mint napi pár órában 😄

2021. dec. 22. 08:50
 177/246 anonim ***** válasza:

Sziasztok :)

2-3 napja nálam is megjelentek a rosszullétek. Állandó éhségérzet de enni pedig nem kívánok szinte semmit csak gyümölcsöket. Ma egy toastot is alig tudtam legyűrni. Remélem hamarosan jobb lesz. Gondolkodom én is más vitamint kipróbálni. Én Angliában élek, itteni top1 terhes vitamint szedem amiben benne van minden. Gondolkodom hogy áttérek csaj folsavra és D vitaminra.

122es voltam 😊

2021. dec. 22. 11:32
 178/246 anonim ***** válasza:

Akkor az első hónapban összejött nektek :) hàny hetes vagy? Voltal mar orvosnal? :)

Zsani

2021. dec. 22. 14:13
 179/246 anonim ***** válasza:

Nekünk elsőre összejött, és első baba . :) Tegnap voltam, vérvétel, vizelet, egyéb egészségügyi vizsgálatok, családi háttér.. Egy hét múlva megyek az első uh-ra. 6+2 :)

122

2021. dec. 22. 15:57
 180/246 anonim ***** válasza:
Akkor már lesz biztos szívhang is :)
2021. dec. 22. 17:54
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!